|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Spire sound pad?
Zanima me jel netko ima ovu stvar? Za one koji ne znaju radi se o zvučnoj izolaciji kućišta o kojoj se već raspravljalo ali nitko ne spomenu Spire. Vidio sam da se prodaje komplet za 70kn pa ne znam koliko je to zapravo učinkovito. Mene najviše zanima smanjuje li buku ukoliko je kućište otvoreno. Ako ga kupim stavio bih ga na dno kućišta i na stranicu koja je zatvorena. Što mislite o tome?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Iz iskustva ti mogu reci da su takve izolacije imaju smisla tek kada napravis sve ostalo da utisas komp (koristis tihe ventove ili im smanjis napon, diskove stavis na gumene distancere, uklonis sve nepotrebne ventove i sl.) Pogotovo sa otvorenim kucistem ne bi trebale imati nikakvog efekta - osim ako ti se ne javlja neka rezonancija uslijed vibracija pa podmetnes spuzvu da smanjis vibracije. Dobra vijest je da izgledaju cool ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Da,izgledaju strašno brijacki,vidio sam u nekom stroju na netu. Al ja ne želim zatvarati case,jednostavno jer mi tako radi najbolje i najstabilnije. Ništa neću onda ni kupovati jer mi se ne razbacuje lova. THNX BTW dobar posao u temi broja PC Chipa ![]()
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
ali nije ni puno manje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
mozda padne kakva povisica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
BTW; daj baci oko na link. http://www.feniks-kompjutori.hr/shop...oducts_id=3396 Moglo bi se to malo i žicat na kakvu recenziju. Što se mene tiće da kučica ima MBO try bila bi vau za te novce. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|