|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Vodeno za 2xcpu, kako?
Ovako trebam vodeno hlađenje za socket A, imam asusovu ploču na kojoj su dva procesora bartonca,i ovo hladenje mi je pre slabo, pa mi jedna opcija ostaje ugraditi vodeno,jer je to lakše pribaviti nego 2xventilatora ali dobra za socket a.... Sada, gdje kupiti takvo vodeno? ili kako ga napraviti? i jel ima neka dobra duša koja bi mi to napravila? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel imas rupe oko socketa? Pitam, jer jedan Zalman 7000 je dusu dao za ohladit Bartone. A svako tolko na trznici ide koji za ><100kn.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
http://reirei-pc.hp.infoseek.co.jp/image/recent/a7m.jpg mislim da zalman tj 2x zalman 7000 ne bu stalo gore... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
treba ti za vodeno ovo 2x CPU bloka e sad o tebi ovisi jedan ili dva radijatora. ako staviš dva onda ne moraš stavljati ventilatore ![]() u sobi je oko 22C, grafa na 35C, NB na 30C u idle-u. Grafa na 45 do 50 naraste ovisno o temperaturi u sobi. ovaj radijator Trenutačna petlja ide ovako rezervoar - pumpa - NB blok - radijator 1 - GPU - radijator 2 - rezervoar imam dvije ove pumpe no jedna je glasnija od ove druge pa sam ju izbacil van dok ne smislim kak ta ju stavim u stanje ove koja je u petlji. mislio sam imati dvije odvojene petlje ali jednostavno je ova druga laingica preglasna ![]() EDIT:možda nisam dobro odzračil petlju di je bila ova druga pumpa, ko zna. no dok malo više saznam budem vam javil EDIT2: javi nam se ovdje ako te zanima narudžba iz slovenije
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ali možda da iskoristi onaj metalni dio od prijašnjih kulera koji se koristio sa tim zakačkama i ako je dovoljno visok da stane ispod njega blok. super druga mogućnost izrada svoje zakačke tipa nekaj ovo ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Njunjo... Ne znam kolko je ovo pametno... Jer ti procevi nemaju IHS a to znaci da moras vraski dobro to centrirati da ne stisce proc ukoso. Inace byebye... na www.aqua-computer.de sam nasao jedan Cuplex 1.3 koji se montira na "deri Nasen", dakle tri nosica... 33 eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
naprave se podlošci od izolirke kao što imaju zujalice na matičnim pločama da se ne zibaju. nažalost mora si sam složiti mi mu nemremo puno pomoći
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|