Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.02.2004., 20:01   #1
Bipe
What's inside???
Moj komp

Bipe's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Cool athlon 200 MHz fsb!

eto i mene u klubu 200 mhz fsb!
Posto imam Gigabyte-ovu ga-7vt600 1394 maticnu do sad nisam mogao dic fsb prek 133 mhz. glupa ploca nema agp lock tak da svakim mhz fsb-a sam ubijal grafulju i imao sam limit dic proc do max 165 mhz fsb (82 mhz agp!!!) iako je kt600 ploca, ali zahvaljujuci stranicama "oc inside" i "zovi5" koji je trazio kako otkljucat thortona, uspil sam dobit 200 mhz fsb!
fora je u tome da se prebrikaju 3 pina na cpu-u ili na socketu (znatno jednostavnije).
ako jos kome treba ovako nesto, tu su slike, prva je pogled na proc, druga pogled na socket, uzivajte!
btw. moze se primjenit na svim athlonima i bartonu

CPU:

Socket:
Staro 17.02.2004., 20:27   #2
Master Neo
Stane

Master Neo's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
bravo za tebe !
Oglas

Oglas
Staro 17.02.2004., 21:40   #3
_GT
Premium

_GT je offline   Reply With Quote
Staro 17.02.2004., 21:43   #4
zovi5
Premium

Datum registracije: Jul 2003
Re: athlon 200 MHz fsb!

Citiraj:
Originally posted by Bipe
eto i mene u klubu 200 mhz fsb!
Posto imam Gigabyte-ovu ga-7vt600 1394 maticnu do sad nisam mogao dic fsb prek 133 mhz. glupa ploca nema agp lock tak da svakim mhz fsb-a sam ubijal grafulju i imao sam limit dic proc do max 165 mhz fsb (82 mhz agp!!!) iako je kt600 ploca, ali zahvaljujuci stranicama "oc inside" i "zovi5" koji je trazio kako otkljucat thortona, uspil sam dobit 200 mhz fsb!
fora je u tome da se prebrikaju 3 pina na cpu-u ili na socketu (znatno jednostavnije).
ako jos kome treba ovako nesto, tu su slike, prva je pogled na proc, druga pogled na socket, uzivajte!
btw. moze se primjenit na svim athlonima i bartonu

CPU:

Socket:

I ja imam soltek kt600r
Drago mi je da je netko barem našao šta mu treba.
zovi5 je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2004., 00:53   #5
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Kako,kako? nisam te skužio...

ja imam Solteka 75DRV4, VIA KT266A, pa me zanima jel bi ja mogao tako nešto napravit kod sebe. Imam Athlona(Thorton)2000.
I isto ne mogu FSB dizat preko 140 i sitno, jer se počnu dešavat sranja, a isto nemam AGP/PCI lock.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2004., 17:37   #6
Bipe
What's inside???
Moj komp

Bipe's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Gabre2
Kako,kako? nisam te skužio...

ja imam Solteka 75DRV4, VIA KT266A, pa me zanima jel bi ja mogao tako nešto napravit kod sebe. Imam Athlona(Thorton)2000.
I isto ne mogu FSB dizat preko 140 i sitno, jer se počnu dešavat sranja, a isto nemam AGP/PCI lock.
e ti na zalost neces biti takve srece jer imas kt266 maticnu, koja je radena za 100/133 mhz fsb proceve, a ja imam maticnu kaj "podrzava" 100/133/166/200 mhz fsb...
Btw. ja sam na svojoj ploci sa svojom grafom najvise mogao dic na 135 (dakle 2 mhz), tak da mozes bit sretan sa svim kaj je prek

@ zovi5:
a cuj, mislim da problem nije u chipsetu vec u tome kak je ploca napravljena... ja sam kod sebe imao srecu u nesreci kaj sam isao na firewire verziju, jer sve ostale 7vt600 ploce nemaju mogucnosti mjenjanja mnozitelja

@ GT:
lampe su ti kod bratica (iako si to vec vjerojatno saznao), a i svida mi se kaj si napravil od stroja, bas me zanima kak bu izgledalo sa jos 2 uv
Staro 18.02.2004., 19:42   #7
_GT
Premium

Citiraj:
Originally posted by Bipe

@ GT:
lampe su ti kod bratica (iako si to vec vjerojatno saznao), a i svida mi se kaj si napravil od stroja, bas me zanima kak bu izgledalo sa jos 2 uv
nece samo te dvije biti dodane. to je samo kap u moru. one fotke su vec sad "out of date"... ali nove stizu tek kad bude sve kako sam zamislio... ili tu negdje...

pozdrav!
_GT je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno