|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
TeamSpeak 2 ??
Evo instalira sam taj program i sad nikako da skužim di je šta. Triba mi za dopisivanje i pričanje u LAN-u . Na moj komp sam instalira Team Speak 2 client i Team Speak 2 Server i sad neznam dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
Treba ti samo teamspeak client instaliran,otvoris ga nakon instalacije,podesis adresu servera,nick i pass ako ima i ides na connect
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
barem kako smo mi radili je da instaliraš prvo server i podesiš ga staviš statički ip preko svog kompa tako da ti stalno bude isti i onda u clientu uđeš u njega tako da mu upišeš svoje korisničko ime i šifru |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
al kako se priča i piše? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
kako da sebe stavim za admina u chanellu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Desni klik na korisnika -> channel admin...ali jeste vi kreirali server na nekom od vasih racunala, ili se spajate na neki od TSova? (obinet, t-com) Ako je kod tebe, onda si ti odmah Server Admin i Channel Admin (R SA CA), a ako si na nekom od ovih gore, channel admin si samo ako si regani korisnik kod t-coma ili ako imas kod obineta server.
![]() |
#9 |
D&D
Datum registracije: Mar 2007
|
d-link switch --> link sys router wlan s vanjskom antenom --> i komp na njegovom tavanu prikopčan na vanjsku antenu i na njemu je TS znam da je star topica li da ne otvaram novoga, ja sam to ljepo podesio i to radi u lanu, razgovaram s frendom ko lud, ali kako mogu sad to proširiti malo, da se mogu spojiti prijatelji preko interneta?
imam dsl "router" je elcon onaj od hitler coma stavio sam na njemu port forvarding za ona tri porata koja trebaju za ts (bar mislim da jesam) jel treba još što? znam da je komplicirano ali možda reko? ide ovako elcon --> d-link switch --> link sys router wlan s vanjskom antenom --> i komp na njegovom tavanu prikopčan na vanjsku antenu i na njemu je TS |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
D&D
|
dobro pa šta nitko nezna?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
d-link switch --> link sys router wlan s vanjskom antenom --> i komp na njegovom tavanu prikopčan na vanjsku antenu i na njemu je TS |
znam da je star topica li da ne otvaram novoga, ja sam to ljepo podesio i to radi u lanu, razgovaram s frendom ko lud, ali kako mogu sad to proširiti malo, da se mogu spojiti prijatelji preko interneta?
imam dsl "router" je elcon onaj od hitler coma stavio sam na njemu port forvarding za ona tri porata koja trebaju za ts (bar mislim da jesam) jel treba još što? znam da je komplicirano ali možda reko? ide ovako elcon --> d-link switch --> link sys router wlan s vanjskom antenom --> i komp na njegovom tavanu prikopčan na vanjsku antenu i na njemu je TS |
![]() |
#14 |
D&D
|
e da ali to tak ne radi, forvardiro sam portove kak piše na portforwarding.com ili tak nešto (našo stranicu tu na forumu i stranica je zakon) ali to tak ne radi, mislim da možda treba forvardirat portove i na ovom bežičnom routeru, morat ću probati čim uhvatim vremena |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|