|
![]() |
#1 |
VW Test Driver
Datum registracije: Dec 2005
|
canon ip 4500 ili ip4600
dakle imam laserski printer lbp2900 canon, na njemu printam tekstove i crno bijelo što trebam e sad razmišljam da si kupim printer u boji ink jet sa mogućnosću printanja na cd nekad sam imao canona bjc 2100 ali on me je nervirao što se sušila boja ako nisam neko vrijeme ništa printao htio bi da mogu isprintati tu i tam kakvu sliku od djeteta koje sam slikao ili tak neštom i najviše za cd-e dali se isplati dati 150kn bviše za novi model canona ip4600 ili ne! i koji je bolji i kvalitetniji i dali ima još koji printer u tom rangu da se bolje iplati kupiti??? koju farbu da kupim odmah ak se odlučim za taj printer" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pixmu 4500 jer 4600 koristi novi format tinti za kojih još nema zamjenskih. Iako ako planiraš koristiti originalne možeš vidjeti koje su skuplje. Mislim da u kvaliteti otiska nema nikakve razlike, ja imam iP4300 i super sam zadovoljan.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Ako uspijes ugrabi IP4500 model. Naime sa novim modelom dosla je i izmjenjena konstrukcija cartrigea sto znaci da zamjenskih nema (a originali i nisu nesto povoljni). Sami printeri ranga IP4x00 se uglavnom razlikuju dizajnom kucista, a s obzirom da ja koristim jos uvijek IP4200, izmedju njega i IP4300 te IP4500 postoji mala razlika i u ispisu tj. ispis je malo ostriji (moras se dobro zablejiti u usporedni otisak da to primjetis). Sam IP4600 se ne izdvaja puno od starije brace ali postoji problem zamjenskih. Naime kad kupis 5 originalnih cartrigea skupi se i cca 450kn troska, a zamjenske (preporucam Orink) dodju cca 16kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VW Test Driver
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() |
#7 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
Imaš zamjenskih čiste nove za samopunjenje. Svih 5 nekih 100 kn. Ili refil set za 140 kn 12 punjenja |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
elektrotehničar
Datum registracije: May 2007
|
![]() |
#10 |
VW Test Driver
|
15-ak sekundi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Da ne otvaram novi thread... Kako stoje stvari s sušenjem tinte. Do sad sam imao HPa s kojim nisam imao nikakvih problema-osim skupe tinte. A s druge strane, probao sam Orinkovu zamjensku i totalno sam se razočarao (možda sam očekivao previše). Za tekst je OK, ali pri printanju bilo kakvih slika, dijagrama, grafova gdje je malo veća površina iste boje, boja je totalno neuniformna-horizontalne crte, grubi prijelazi između dvije nijanse i sl. Anyway, sad se dvoumim između IP4600 i HP Photosmarta 5460. Obzirom da ne printam redovito (prosječno 4-5 puta mjesečno) zanima me dali će me zezati Canon (zasušivanje boje, glava i sl.) ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|