|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
umrezenj XP i vista
znaci, preko jednog rutera mi ide 2 kompa na internet, jedan je novi laptop sa vistom a drugi ima XP... omogucio sam file sharing i sve te gluposti no njih 2 se jednostavno ne vide... svatko vidi samo sebe... na internet mogu oba bez problema... sta sam izostavio (prije kad sam imao 2 kompa sa XPima sve je radilo ko urica i nije bilo problema) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
provjeri workgroup i subnet..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
za workgroup sam namjestio oba da su MSHOME, a subnet mi je na XP 255.255.255.0 a na visti neznam gdje da provjerim... vista je sama dodjelila adresu 192.168.1.3 (kako bi i trebala biti) a to vidim u konfiguraciji routera, ali neznam kako provjerit ostale postavke (na XPu je desniklik-properties-tcpip, sto ne mogu u visti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
E hvala Neo-ST, ima neke stvari koje sam promjenio (tocno ove koje je i on ![]() ak proradi imas pivkana ![]() edit: sad sam skuzio da je "on" zapravo ti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Sve OK ![]() dobro da je proradilo jer Vista zna zezat sa ne-Vista kompjuterima ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
vista ima 10 puta bolje rijesene probleme sa mrezom i mreznom komunikacijom dok je xp po tom pitanju jako zaostao... to je jedina veca prednost viste i zato mi se se svida i koristim ju..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|