|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
AM2 ploča do cca 1800 kn
Trabam savjet...Naime, pod hitno moram mjenjati ploču iz "mog kompa" jer mi fali PCI utora (moja ima samo jedan - je*es budalu kad ne razmišljam kad kupujem ploču unaprijed)...e sada, jedini uvjeti su da ima 3 ili eventualno 2 PCI slota, da je dobar overclocker i da ne prelazi cca 1800 kuna (50-ak kuna +/-)... Znači, da napomenem AM2 ploča. I ako mi možete reći gdje da kupim ploču koju preporučujete jer je u zadnje vrijeme (ili se meni čini) slabija ponuda AM2 ploča ![]() EDIT: Trebala bi imati minimalno 6 SATA konektora ![]() Zadnje izmijenjeno od: Dngy. 04.10.2007. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Gigabyte MA69G-S3H - 2 PCI slota, 500kn u ADM-u... 1800kn za AMD ploču? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
A dobro, rekao sam koliko novaca imam na raspolaganju, što ne znaći da ploča mora toliko koštati...ali ova ploča mi nikako ne dolazi u obzir jer (zaboravih napomenuti - moja greška) meni treba minimalno 6 sata konektora, jer toliko diskova imam, a ova ima samo 4... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Da, tu ploču sam gledao i djeluje zadovoljavajuće, ali...Voorhees mi je bacio bubu u uho i sad nisam pametan... Zna li itko kada će se pojaviti prve AM2+ ploče s novim chipsetom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
__________________ sad rade MSI AM2+,
http://www.tcmagazine.com/comments.p...&highlight=MSI http://www.tcmagazine.com/comments.p...=16340&catid=2 __________________ sad rade Zadnje izmijenjeno od: fordam. 09.10.2007. u 15:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ne rade linkovi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
to ti je najbolja ploca za AM2 MBO ASUS CROSSHAIR, nForce 590 SLI MCP, DDR2, zvuk, FW, S-ATA, 2xG-LAN, PCI-E, to bi i ja uzeo da imam para |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Da, za lan party NF590 sam se i ja zapalio, ali je nigdje nema...pričekat ću još malo da vidim stanje oko novih chipseta..kad bih našao tu DFI LP, odmah bi kupio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Foxconn C51XEM2AA-8EKRS2H je izvrsna AM2 ploča-samo ne znam da li je ima za kupiti kod nas.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|