|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
pocetnik prije dolaska viste...
znaci, do sada sam koristio WinXP (Pro SP2) i stvar je u tome sto mi dolazi laptop za 3 dana na kojem je instaliran Vista Home Premium pa imam par pitanja u vezi toga... (da nebi bilo nismo znali) ![]() 1. dali je Home Premium 64 bitna verzija, ili moram to stavljat nekak drugacije (ako idem na vistu onda hocu 64bitnu sa Aero suceljem) 2. ucio sam u algebri ASP.net programiranje, i doma sam si nastelao da mi sve ljepo radi da si mogu malo vjezbat to, ali dali je to isto tako i na visti, ili cu se morat za*ebavat?? 3. igram samo neke igrice: Oblivion/Morrowind, Warcraft III TFT, igrao bi novi starcraft kada dodje itd... oce biti nekompatibilnosti ako bubnem DX10 gore??? 4. ja sam mamin sincic pa me nemojte pokusat odgovarat od viste ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Koji laptop ti to dolazi? 3. Ne, sve igre bi trebale radi uredno i bez ikakvih problema |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
hvala na odgovorima, ali znam da je vista i 32 i 64 bitna, al me zanima ako netko konkretno zna za navedeni laptop koja verzija dolazi (32 il 64)??? isto tako nitko nije odgovorio na 2. pitanje, a to mi je jako bitno... pa zar nitko nema iskustva sa VBom na visti, i kako se sve to uredi da radi??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|