|
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ti ne znaš koliko mjesta zauzima water chiller ? Iskreno, ne znam što je tu smiješno. Prije bih rekao pohvalno za trud. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
hebo me pas ako to nije vodeno + fazno Dobro je skompano a ti se smij ![]() EDIT: Vuco-krivo sam te razumio ![]() Zadnje izmijenjeno od: Optik. 30.09.2007. u 23:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
Water chiller = vodeno + fazno Ćemu to ? Jako je teško pravilno napuniti fazno sa više isparivača i postoje brojne komplikacije. Ovako, faznim sustavom hladiti tekućinu na nekih otprilike -20°C se lagano može hladiti CPU + GPU + NB. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
a gdje je tu racunalo ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
E momci, momci. Case je širok i sve je sa druge strane (sve što se tiče računala). A to se vidi po izbušenom držaču za matične i žutom držaču koji drži CPU blok sa druge strane ![]() Držač za matičnu se mora rezati jer ne stane izolacija straga na matičnu kada se to sve stavi u kučište. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() ![]() *.) Google, xtreme systems, proučiti forum malo ![]() Ja sam znao nešto o vodenim itd... al nakon ovog znam više ![]() @topic Fazno je ok, dok se napravi kak spada, i ima se vremena/novaca/znanja/volje, i nekamo ga možeš staviti da ti ne brnji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
pa zar nito nije uocio smajlich na kraju moga posta ? naravno da je racunalo u "drugoj polovici" kucista. meni stvarno nije jasno zasto to ljudi rade. u PM pa OC NIJE olimpijski sport. (jedini OC koji ja radim jeste onaj za 24/7 i koji daje najbolji omjer ulozeno/dobiveno) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() meni je OC isto postao besmislen i ne namjeravam vise ni lipe dat za komp dok mi ne bude radio kao sto danas radi Celer 800Mhz, ali ipak shvacam ljude koji su zeljni natjecanja... btw, odlicno sklepano hladjenje, samo mi se ne svidja prednji panel, previse je s*anja natrpano, a i bruseni alumiij bi lipse igleda od ovog "plavog", jos da je mat crni
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() |
#16 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Evo malo za one koje prave od drveta,neznam mozda je je vec bilo na forumu!! http://student.dei.uc.pt/%7Eoctavio/caixa/index_en.htm http://hiddenmedia.blogspot.com/2006...g-process.html
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|