|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Kako konvertirati video?
U biti, znam ja kako to napraviti, ali trebam savjete kako da bude dobra kvaliteta slike i zvuka? Koristim ImTOO 3GP Video Converter, convertiram u *.mp4 format jer 3gp ima ocajan zvuk, mp4 ima i sliku oke i zvuk samo sto mi zvuk preskace stalno ![]() Ajde pucajte savjete za programe, metode, postavke etc...
![]() |
#2 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
ne mora biti, 3gp je čak bolji jer ga više uređaja otvara samo moraš imati dobar alat, ja koristim freez 3gp video converter i video konvertiram u 3gp a audio u aac. evo mojih postavki za 3gp: video bitrate: 128 kbps video codec: 3gp audio codec: aac audio bitrate: mono 32kbps 22050 Hz video size: 176*144 prma tim postavkama bi ti video morao biti veličine 1MB po minuti ili manje... Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 07.10.2007. u 10:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Soul Eater
Datum registracije: Jan 2007
|
ovako to ja radim : http://www.imagesforme.com/images/9182mp4.JPG koristim jetaudio video bitrate: 128 kbps video codec: mp4 audio codec: aac audio bitrate: 128 kbps, ostalo je isto kao i izvorni file video size: 160*120 (ali naravno možeš i na više) i ovako mi sve perfektno radi, zvuk i slika uopće nisu loši...zapravo su i odlični, usudim se reć ![]() file bude velik oko 2mb po minuti, pa ne znam hoće li to smetat ![]() samo...treba imati plus (tj. kupljenu) verziju tog programa, da bi mogao više od 30sekundi videa konvertirat ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|