|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Preporuka UPS
Triba mi UPS za pokretanje PC sa autonomijom od 8 sati i solarnim napajanjem imali ko kakvu ideju inaće konfa bi bila sa napajanjem 300 w ili Barebone računalo EPOX EX5-320N MINI ME, AMD Athlon, Athlon XP, Duron, Sempron, socket A Napajanje: 200W APFC Barebone računalo AOPEN EX661, Pentium 4, Celeron D, socket 478 275 W plus LCD sa minmalnom potrošnjom koji? Obavezno treba sa što bržim punjenjem A da za procesor netriba nikakva brzina i nikakve nadogradnje dostaje i 1500 mhz maximum bitniji je dizajn a isto tako i za monitor Dizajn najbitniji imali kakvo barebon kućište sa cvjetovima ili nekim drugim šarenim piz..rijima ili barem da je u kričavim bojama |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Za 8 sati ces trebati agregat a ne UPS.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ako stvarno trebas, postoje rjesenja, no to je kombinacija relativno obicnih UPS-ova + dovoljna kolicina solarnih panela + komutacijska oprema, ali: mislim da bi te to kostalo izmedju 5 i 10 kEUR, moram provjeriti. Reci ako stvarno trebas da bas ne zovem ljude okolo za kalkulacije.
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ako ti treba za osam sati za taj komp rijesenje bi ti mozda ovako nesto bilo!! http://www.alternate.de/html/product...rticleId=72614
![]() |
#5 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#6 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Vidi na tomshardware, tamo su napravili projekt PCa koji je kompletno solarno pogonjen (+ aku za noć) Za takav podvig morat ćeš posvetiti dosta pažnje odabiru komponenti. http://www.tomshardware.com/2007/09/...ar_powered_pc/
![]() |
#7 |
Premium
|
![]() |
#8 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Umm...like... http://img50.imageshack.us/img50/9183/dsc00563sd1.jpg ![]() Razmisljao sam o obicnom agregatu iz peveca no njemu napon brijem nije stabilan pa bi mozda bilo zgodno agregat + neki jeftiniji (600VA?) UPS prvenstveno radi stabilizacije. Zakaj ti laptop ne pase? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Sinhroni 12 kwh Silenc ali bruji automatsko paljenje je u izradi.Mislia sam negdje nabavit polovne željezne akumulatore za viljuškar i regenerirat ih ili kupit nove olovne sa 3 god i više garancije Obavezno bi stavili vjetrenjaču od 500-600 w Akumulatore bi spajali da dobijemo 48 volti ali sad su problem punjaći i ispravljaći |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Priznaj, radis fancy birtiju na vrhu Marjana? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
Izgleda da moram dobro razmislit o konfi jer moram kao potrošača dodati i printer svaki wat je dragocjen |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Printere, realno, zaboravi, preveliki su potrosaci. Ili jaci agregat ili kombinacija agregat + UPS + notebook + najstedljiviji moguci printer. Picek s cvjeticima na gradilistu? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|