Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.09.2007., 00:46   #1
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Pomoć uz vezi Quick time !!!

Prepravljeno:

Evo instalirao sam Quick time 7.2 i došlo je do jednog problema kad god pokušavam gledati prek Opere ili IE slika mi je skroz nikakva uopće je negledljiva, imam ADSL 1mbit dl, i 256kbit up. (proc. normalno opterećen ko i u media player classic)

Pokušao sam i spremiti taj sadržaj videa na disk preko Quick time (inače treba za to pro verzija koju imam) i uspio sam no on je i dalje je negledljiv i FULL mi optereti procesor neznam u čem je problem ??? (slika dolje)

pjesme i video koje pokrećem inače sa media player classic posve normalno rade, dok filmići sa weba ne, neznam u čem je problem ???

PC s kojeg vrtim Quick time 7.2> My komp

Zadnje izmijenjeno od: DANCI. 25.09.2007. u 10:24.
DANCI je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 02:19   #2
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Danci ajde editiraj post malo ne treba ti spominjati sta si nabavio sta ne i baci oko tu da nebi ubuduce bilo cudenja http://forum.pcekspert.com/faq.php?f...snovna_pravila
Joke je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.09.2007., 07:38   #3
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Poslušaj Olympa, a ovo što ti se dešava je vjerojatno rezultat pokolja codeca među sobom. Da pogodim, imaš bar jedan "codec pack" instaliran na kompu?
tor je offline   Reply With Quote
Staro 25.09.2007., 10:32   #4
DANCI
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Poslušaj Olympa, a ovo što ti se dešava je vjerojatno rezultat pokolja codeca među sobom. Da pogodim, imaš bar jedan "codec pack" instaliran na kompu?
evo prepravio sam post...

nego imam hrpu codeca bez koji nemogu i kaj da sad radim, neznam koji je codec kriv, a koji nije

media player classic>K-Lite Codec Pack (FULL)

PICVideo 3>Video Codec Configuration Tool

pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeee
Staro 27.09.2007., 15:22   #5
DANCI
Premium
Moj komp

Evo bio sam probao na Visti gdje nemam posebno instaliranih codece i media player classic, i ista mi je slika ko i na XP-u ???

Jel mi može tko pomoći ???
Staro 03.10.2007., 01:24   #6
DANCI
Premium
Moj komp

Kaj mi nitko nemože pomoći ???
Staro 03.10.2007., 09:10   #7
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
A gle, problem je "čudan" u najmanju ruku i vjerojatno ovisi o hrpi detalja. Ili nešto krivo radiš pa to radiš i na XP-u i na Visti (ako si rekao da je Vista čisti sistem bez codeca) ili imaš neki drugi problem - u svakom slučaju jako ga je teško detektirati ovako na daljinu. Sto sitnica ti može prouzročiti ovako nešto. Jedino što možeš je instalirati full čiste windowse pa korak po korak instalirati ostatak priče i nakon svakog koraka isprobati što se dešava i na taj način detektirati što točno zezne cijelu stvar. Nešto od codeca, a sad što to je već priča...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 03.10.2007., 19:48   #8
DANCI
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
A gle, problem je "čudan" u najmanju ruku i vjerojatno ovisi o hrpi detalja. Ili nešto krivo radiš pa to radiš i na XP-u i na Visti (ako si rekao da je Vista čisti sistem bez codeca) ili imaš neki drugi problem - u svakom slučaju jako ga je teško detektirati ovako na daljinu. Sto sitnica ti može prouzročiti ovako nešto. Jedino što možeš je instalirati full čiste windowse pa korak po korak instalirati ostatak priče i nakon svakog koraka isprobati što se dešava i na taj način detektirati što točno zezne cijelu stvar. Nešto od codeca, a sad što to je već priča...
Ok, hvala na pomoći, no nemrem sada isprobavati i instaliravati wind. i programe svako malo tolko vremena baš nemam jer mislio sam da je možda netko imo taj problem pa da ga riješio na jednostavan način no dobro odustao sam od tog Quick time tj. sad sam ga obrisao sa hdd.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno