|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
![]() Evo,uzeo sa iskon.duo...i sad pitam,dali meni treba ta vasa instalacija?kazu oni DAa,bez toga neces moci iamt telefon ni internet...ja reko ma da? ![]() Ja kazem zasto da vam placam 450kn i da budem na ugovoru ako ne trebam?I nista,zovem ja zagreb i kazu da moram to jer ce mi oni psotavke stavit za telefon a ja to necu kao znati,da bi mi na kraju dali nekog tipa na telofon koji kaze da ono ne govore koji su tu troskovi instalacije...ali da u tu cijenu u lazi to sta mi prebacuju broj s t-coma na iskon? Ja cu samo ovo rec...LOPOVI! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Može bit lopovluk, al ipak to sve piše lipo na njihovim stranicama... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
ne pise...jer 3 operatera mi pricaju 3 razlicite price! haha Ni oni sami neznaju...sta rade.Ne mozes mi reci da necu moc iamt internet ako mi ne dodju oni doam to napravit haha...itd... uglavnom...lopovi i ***es ga,tako je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
pa kod svih je standard shema da moras platiti prikljucak ako ne zelis ugovor...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
lol... E pa nije mi jasno zasto da placam "prikljucak" jer se nema sta prikapcat,nego samo preuzet moj broj na iskon...kakvi priključci? ![]() prema tome...prikljucak bi bio ono kad ti je usluga dostupna,zanci kad provjeravas na netu...e da si ti to platio to bi bio prikljucak.Znaci da si zvao iskon i reko ocu da me prikljucite na vase terminale,prije vaseg plana bla bla...e onda bi ti to platio...a ovako ne kuzi sta placam? u biti nista samo uzimaju pare |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
plaćaš gorivo za službeni auto od montera, montera da te presteka u centrali, gablec od montera, "odrzavanje" infrastrukture, tehnicku podrsku i na kraju slobodu jer nisi ugovorom obavezan ostati kod njih te tako osiguravaju ipak da nisu u minusu ako ti odes za mjesec dana
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
imas pravo donekle...ali,oni ne mogu biti u minusu i ako ostanem mjesec dana i cak ako ne paltim tih 450 kn. ali mislim i ZNAM da to nema smisla...jer inace sam u italiji...studiram...i tamo tih fora nema...i zato se ne mogu nacudit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čekaj malo - imaš ti već telefon ili nemaš? Ako već imaš telefon, samo će ti zamijeniti liniju tj. ostaviti ti stari broj, a ne njemu ćeš dobiti još ADSL. Ako nemaš telefonski priključak, onda ti ga prvo moraju instalirati. A to košta. I kod Iskona i kod T-Coma i kod svih ostalih.
![]() |
#9 |
Banned
|
imam telefon...i adsl....bio sam kod t-coma. Kod ovakvih sitnica se vidi zasto necemo u evropu jos 100 godina haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
lol pa nije bas da nisi imao opcija Ili uzmes ugovor pa je za kunu ili platis 450 kn i nema ugovora Sto si odabrao to si dobio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
problem nije u opcijama.Opcije uvijek postoje.Nego se radi o tome dali su te opcije moralne ili nisu.U ovom slucaju po meni nisu.Ja sam htio ovaj razgovor dovesti na jednu vise razinu ali ocito je ne moguce,kod vecine vas se odgovori svode na : a cuj,mozes ovo ili ono,niko se ne pita dali je to u redu ili nije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
welcome in croatia reality
![]() |
#13 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Znam da je bilo karikirano ali trebao si napisao, treba i firma "nešto" zaradit ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
![]() |
#16 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
ne znam cemu se uopce cudis.tako je kako je.Ugovor za 1 kunu ili baci 450 u dim.S tim svojim jadikovanjem nikome ne pomazes a najmanje sebi. Sto se prije pomiris da placas zrak koji udises bit ce ti lakse. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a kaj nije u tih 450kn ukljucen i modem koji dobiješ od njih? jer logično je da ukoliko uzmeš adsl za kunu na ugovor oni će taj modem pokrit s vremenom.. a ako uzmeš dsl na neodređeno, ti se moš odjavit odma drugi mjesec i uzet drugog operatera i oni gube ako su ti poklonili modem bez ugovora.. i tih 'priključki' je uvijek bilo. sjećam se dok sam uzeo isdn nekad davno.. stari je platio 500injak kuna + isdn karticu.. mislim čemu se onda čudite? nema ničeg za badava.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Velika je razlika između brutto i netto ako se gleda 10 000kn, naravno svi mi gledamo koliko dobivamo na ruke a njima ta cifra sigurno nije blizu 10 000kn. Ako im i je brutto blizu 10k onda znači da oni dobivaju na ruke nekih +/- 7000kn što opet nije malo ali nije ni približno 10 000. @bata Očito ti nije bio jasan moj sarkazam.. ![]()
![]() |
#20 |
Banned
|
sve kuzim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
evo jos jedan biser s iskona haha Danas ih zovem i kazem da sam anrucio 1.0 flat i da mi dolaze instalirat 4.10 to doma...ali ja bi htio sad to povecat na 3.0.kaze tip , e pa morat ces cekat mjesec dana,kazem ja kako ako meni u t-comu stave drugu brzinu za 2-3 dana... kaze on a ***iga reklamiraj ok,zovem ja opet,javi se drugi tip i kaze e ***iga mozes promijenit brzinu tek nakon 3 mjeseca koristenja iskon.duo usluge ... haha nakon svega ja sam poslao reklamiaciju i na moj.iskon.hr sam narucio 3.0 brzinu jer se mogu ulogirat u korisnicke stranice ma da uslugu jos nemam lol ako nisu u stanju stavi mi na 3.0 cak i prije koristenja usluge ili eventualno tijekom koristenja,....dragi moj t-com vracam ti se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|