|
![]() |
#1 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Gdje kupiti tekuće srebro u Varaždinu?
Kako i sam naslov kaže, zanima me u kojoj trgovini u Varaždinu ima za kupiti tekućeg srebra (u manjim bočicama)? (Znam da ima u Zagrebu u Chipoteci, zanima me konkretno u Vž) Hvala unaprijed na odgovoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
mozda bi bilo tam u haustoru izmedju zlatne guske i raja...tam sam videl da ima malih elektromotora, dioda, tranzistora i morti ima i toga |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
.
|
Hvala svima na preporukama, budem se raspitao. A ovim putem da pitam ekupu koja je radila vmod na 7900GT sa srebrom... Jel bi to bilo moguće napraviti sa Arctic Silver 5 termalnom pastom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() Jeste da provodi, ali sumnjam da je to dovoljno da bi mogao raditi Vmod sa njom. EDIT: Sad sam isporbao sa jednom linijon nacrtanom sa AS5 i nece ni da bekne da ima bilo kakve veze izmedju krajeva. Tako da mislim da nece ici sa AS5icom.
![]() |
![]() |
#8 | |
.
|
Citiraj:
![]() I ja se baš to pitam, jel bi bila dovoljna za vmod (to bi mi bilo najjeftinije i najpraktičnije), hm... Anyone? ![]() @Ice Demon - dotična provodi struju, samo je pitanje kako... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Si probao u vecim staklarnicama??' eh sad mislim da bi oni to trebali imati , jer kako napraviti ogledalo bez srebrnog premaza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A/D elektronika imaju 60 kn kosta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
|
Zahvaljujem se na pomoći kolega, a i na opisu dotične lokacije, budem odletio sutra po to, a tokom tjedna budete i vidjeli rezultate dotičnog tretmana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|