Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 04.10.2007., 12:39   #1
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Pomoc pri kupnji prvoga Laptopa

Evo seka si hoce nekakav laptop uzeti, prvo je bilo do nekakvih 6000kuna no odlucila je izdvojiti do 8000kuna (+/- 400 kuna) e sad nije potrebno da bude biznis klasa jer ce se prvenstveno kod kuce koristiti...
Oko mi je zapelo za Toshibu 210-127 jer po performansama mi se cini nekako iznad svih modela do te novcane vrijednosti uz koje jos dobijes i Vistu (koju bi u svako me slucaju izbjegao no nema slicnoga modela sa slicnim performansama a bez nekoga od navedenih Vista operativnih modela)
Osobno bi volio laptop da moze bez nekih vecih poteskoca gurati Vistu kada za nju dode vrijeme te istodobno da se moze i igrati na njemu (naravno i ja cu ga koristiti pa prvenstveno da COD2 radi )
I naravno da ima ove fency djidje midje poput camerice itd. (koje su isto nepotrebne ali seka nece bez toga :-/)
I pomogucnosti iz VEMIL-a....
I ako ima netko mozda taj model pa da kaze da li su zadovoljni...
I mozda kakav komentar o gore navedenoj toshibi (slabo ima review-a po netu a nisam niti mislio pisati ovaj topic ali me zbunilo jer je kolega sa ovoga site-a nakon kupnje gore navedene toshibe odlucio na prodaju nakon dva dana sto me ponukalo da ipak napisem topic i zatrazim koji savjet vise...
Hvala
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 04.10.2007. u 13:03.
Gjurovski je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno