|
![]() |
#1 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pomoc pri kupnji prvoga Laptopa
Evo seka si hoce nekakav laptop uzeti, prvo je bilo do nekakvih 6000kuna no odlucila je izdvojiti do 8000kuna (+/- 400 kuna) e sad nije potrebno da bude biznis klasa jer ce se prvenstveno kod kuce koristiti... Oko mi je zapelo za Toshibu 210-127 jer po performansama mi se cini nekako iznad svih modela do te novcane vrijednosti uz koje jos dobijes i Vistu (koju bi u svako me slucaju izbjegao no nema slicnoga modela sa slicnim performansama a bez nekoga od navedenih Vista operativnih modela) Osobno bi volio laptop da moze bez nekih vecih poteskoca gurati Vistu kada za nju dode vrijeme te istodobno da se moze i igrati na njemu (naravno i ja cu ga koristiti pa prvenstveno da COD2 radi ![]() I naravno da ima ove fency djidje midje poput camerice itd. (koje su isto nepotrebne ali seka nece bez toga :-/) I pomogucnosti iz VEMIL-a.... I ako ima netko mozda taj model pa da kaze da li su zadovoljni... I mozda kakav komentar o gore navedenoj toshibi (slabo ima review-a po netu a nisam niti mislio pisati ovaj topic ali me zbunilo jer je kolega sa ovoga site-a nakon kupnje gore navedene toshibe odlucio na prodaju nakon dva dana sto me ponukalo da ipak napisem topic i zatrazim koji savjet vise... Hvala
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
Zadnje izmijenjeno od: Gjurovski. 04.10.2007. u 13:03. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|