|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Condemned: criminal origins
Namjeravam kupiti ovu igru , kako mi se svidila po nekoliko screenshotova. Dok ja pročitam koju recenziju ako mi netko može dat par dojmova koliko je igra stvarno dobra. Igrivost , grafika , fizika , je li monotona i tako to :P EDIT : malo sam naslov okrenio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
imas vec temu otvorenu ako se ne varam....sve u svemu ako voliš horor igrice - kupi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
music freak
|
...odlicna igra,tvorci fear-a su je radili,to ti dovoljno govori...
![]() |
#5 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
odigrao sam je do pola... pa... tak tak. meni se recimo ne sviđaju komande, i previše ubaćenih filmića. ali igra je ok ako voliš f.e.a.r.-ovite igre. Probaj si igrat "you are empty". hororasta igra, nova i gladna resursa, dobila je dobre ocjene od recenzenata, igriva i puna živciranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
music freak
|
Citiraj:
"you are empty je nezahtjevni shit od igre koja se nemoze nikom preporuciti a kamoli odigrati do kraja...grafika nesto valja ali igrivost i tupasti protivnici su ravni nuli,a dobre ocjene i nije bas pokupila.
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Moja bi ti preporuka bila da prije kupnje obavezno probaš demo-posudiš od nekog BUG DVD br. 162 i 163 (na prvom ti je demo na drugom patch koji ispravlja problem sa instalacijom). Tek tolko da vidiš kako radi na tvojoj grafičkoj koja bi trebala biti slična po performansama mojoj a sjećam se da meni baš i nije letilo. Mislim moglo se to natjerat ali zbog velikog monitora rezolucije ispod 1024 x 768 ne dolaze u obzir, a kresanjem detalja i sjena sam izgubio dosta na ugođaju. Doduše tada sam imao 1 GB memorije ali ipak brijem da je usko grlo bila sada već 2 godine stara X700 PRO. A od igara sa detektivskom i horor tematikom bi ti definitivno preporučio "Call of Cthulhu Dark corners of the Earth". Grafika će ti se možda činiti krš (80-90 frameova kod mene na 1024, max detalji) no meni je igra stvarno zabavna a i priča po kojoj je rađena je kvalitetna (za Howard Phillips Lovecrafta si vjerojatno čuo). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Igrao, doduse nisam zavrsio. Grafika je solidna (fear engine), klaustrofobican setting. Mozda je jedino monotono sto se 90% igre svede na melee borbu s nekoliko tipova cijevi ili sjekirom, a ostatak krace vrijeme imas neko vatreno oruzje. Sama borba zna biti teska, pogotovo ako je protiv vise neprijatelja. Ima onih upecatljivih horror trenutaka koje su skoro pa iz feara pokupili. Oni forenzicki gadeti su kewl, jedino sto ti igra doslovno sama otkriva tragove kako bi mogao ic dalje, umjesto da ih sam traziz.
![]() |
#10 |
Gamer 2 the Bone
|
Ja sa sjećam da sam ju krenuo igrat ali mi je neobično puno zatrzavala s obzirom na grafiku, a nije mi se dalo otkrivat zašto pa sam prestao....došao tek do početka gdje moraš slikat mjesto zločina i poslije bježat il tako nešto...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hm. Svakako ću probat prije demo tnx ![]() I onaj you are empty sam igro .... žao mi je što sam to ikad instaliro..... I meni se nije pokazo zahtjevan sve na full leti ko ludo , a u biti izgleda dosta loše......bar moj dojam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
music freak
|
|
|
Oglas
|
|