|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Linux
Dajte mi nekaj napišite o tome , nisam to nikad imal , videl sam u školi onak ljepo zgleda a sad kak je s tim delati ? Kolko sam čul linux je besplatan , pa mi morete dati nekakav link da si ga skinem jer na njihovoj stranici nekaj piše on kekakvim Iso slikama i djelovima pa mi dajte vi link s kojega skinem i gotovo ke nem nekoga vrga krivo skinul. I dal ima softwera ala audio i video playeri za Linux?
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Linux
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#4 |
MadModerator
|
Prvo nađi literaturu kako instalirat Linux. Inače možeš vrlo lako sve zbrisat sa HDD-a. Uzmi Knoppix, netrebaš ga instalirati, nađe dosta hardware-a, itd...
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Imam 2 harda tj imam 3 , jer imam nekakvoga staroga mambo đambo od 9.5 gb , neznam ni kak se zove pa bi ga tam metnul. Tak da sam bez brige jer su mi podatki na ova druga dva harda. Ali se jeno bum poiskal u školi ak kaj najdem o instaliranju toga , jer sma videl da porfa ima celu informatičku knjižnicu , pa se morti kaj takvoga i tam najde. Nego taj knopix ( videl sam da ga mogu s neta skinuti ) to instaliram denem nakon kaj denem linux ili nekaj drugo ?
![]() |
#6 |
Premium
|
to ne trebas instalirati ja imam na cd a cuo sa da je bio na bug dvd ima sve podrzane codece za filmove
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|