|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Horor igre
Neznam da li već postoji ova tema pa je otvaram. Volim igrati horor igre pa ako mi može netko preporučiti neke dobre koje nisu prestare sa solidnom grafikom, pričom... Za PC!!! Od horor igara igrao sam: Call of Cthulhu Dark Corners of the Earth Obscure Obscure 2 The Suffering The Suffering Ties That Bind Resident Evil 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
fear i expanzija extraction point btw poceo sam coc dcote i dosao sam u gradic i kamo? bio sam kod onog pijanca, one zene, u onom hotelu kod onog policajca gdje trebam staviti stalazu na vrata ali me skuzi i ne mogu odnijeti rum pijancu... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Universal TooL
Datum registracije: Sep 2005
|
Možda Thief 3, nije cisti horror, ali je atmosfera ponekad dosta horror. Obavezno igrati u mraku sa slušalicama ![]() Huh,kad se sjetim duha na tavanu napuštene umobolnice brrr... Mislim da bi je mogao ponovo sad instalirat. Igra je FPSneaker. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
taj call of cuthulu je teski horor, igrali smo ja i prijatelj to malo kod mene, malo kod njega...nismo do kraja dosli....dobra igrica...al ***ote...ono, ak se uzivis useres se. ovo di si zapeo....kolko se ja sjecam moras doc u neku ulicicu....mislim da je sa ljeve strane....tam ti je policajac i moras se prosuljat kraj njega da upadnes u ducan od onog frajera zbog kojeg si doso tam.... mislim da je i sherlock holmes.:awakening isto na tu temu ko ta igrica i mislim da je horor. od tih horora, ja se sjecam onog Clive bakers undying....to je strasno isto dosta bilo.... i Suffering isto Fear mi i nije horor tolko i mislim da je ona igrica The Thing isto hororcina neka al to nisam igro i jos sam se sjetio...one igrice sa vampirima....mislim da se noseferathu zvala Zadnje izmijenjeno od: JVC HX-Z10. 14.09.2007. u 02:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
igrali smo ja i prijatelj to....zapeli smo na nekom sefu u kojem je trebala bit samo vlas kose....nismo to mogli otvorit....ja mislim da je tako nesto bilo, onda smo odustali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Pravo znacenje rijeci Fear of the Dark sam dozivio igrajuci AvP, iliti Aliens versus Predator. Na drugo mjesto stavio bi Undying, definitivno je bilo situacija ledjena kosti od straha i panicno reloadanje sacmarice... Silent Hill sam poceo igrat i bila mi je full dobra atmosfera, al me zivciralo upravljanje onom babom, pa sam odustal od igranja...
![]() |
#8 |
Universal TooL
|
Uuuuu da... Undying stari dobar FPS horror, ali ipak nije toliko kak bi rekao - 'jeziv'. Zastrašivanje u njemu se obično bazira na prepadima (osim one scene kad ona neka kćer u onoj grobnici nekoj zavija-to je vec psihodelija). Ali ono što mi je bilo dobro u njemu su vrlo maštovita oružja. A bilo je i smijeha: Ubijem ja kostura sa onom syhte i ostane mu samo noga, od koljena na dolje, i počne me noga napadat. ![]() Ali sve u svemu stara dobra igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa onda oni "purani" kaj izranjaju na onoj prvoj mapi, kad odes u onaj drugi svijet, a ti drugi svijetovi, boleshcina oveca... ![]() @xGame Da se useres, moras uz samo igru imat i atmosferu u sobi, dakle pod obavezno igrat na vecer, u potpunom mraku, sa sluskama na ughu, volume na max... Za potpuni dozvijljaj, kao sto smo vec spomenuli Alien Vs Predator, s obizirom koko je to stara igra, ima prehebenu grafiku, Te Silent Hill, od samih zvukova dizu ti se dlake na vratu, jedino kaj je meni bilo debilno upravljanje...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Universal TooL
|
A vidi, različiti ljudi se boje različitih stvari, tako da sumnjam da ćeš naći jedan horror koji je svima dobar. Imaš tih top 10-100 ljestvica po netu brdo. Evo tu jedan link npr. CLICK ali opet, to je isto nečije subjektivno mišljenje, tak da... BTW sad kad sam na toj stranici vidio, sjetih se - FAHRENHEIT-> predobra igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
I meni je horror fps najdraži žanr. Call of Cthulhu je jedna veoma kako bi to vani rekli underrated igra, sama priča i atmosfera je zakon. Sjećam se dok sam bio u onom hotelu tako reći na početku igre, i kreneš na spavanje, a oni planiraju kako da te ubiju. I onda ti od jednom počnu udarati po vratima, a ti bježiš glavom bez obzira. Još k tome nemaš oružja. Genijalna atmosfera i igra. Uživio sam se u igru totalno. Ovo su ti moje preporuke. (ima i starijih naslova) novije: Doom 3 svakako, te posebice ekspanziju koja je po meni bolja od Dooma 3, Quake 4 moraš odigrati igra je totalna bolesnoća, Fear je dobar, Hl2 i Far Cry, stare: Return to Castle Wolfenstein, Clive Barker's Undying, System Shock 2 je stara igra (treba se i potruditi da to pokreneš na Xp-u, trebaš skinuti modani exe), ako si spreman na kompromis u pogledu grafike genijalna igra. Car svoga doba. Isto tako bi ti preporučio Blood 2, isto kompromis u pogledu grafike i AI-a ali svakako vrijedno igranja. To mi je jedna od najdražih igra. AvP te AvP2, jedinstveno iskustvo igranja.
![]() |
#15 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Blood2 sam prije par mjeseci ponovno igrao na največoj težini,horor je činjenica da te ube s 2 metka ![]() inače : Clive Baker's Undying prvo mjesto Silent Hill 2 (3 i 4 nisam igrao) AvP(1) ne gay skriptirana 2ca,ona je sam dobra prvi put ,drugi već znaš di su svi,ali zato u ekspanziji konstantno doletavaju alieni ![]() Obscure,odlična igra,retardirane kontrole
![]() |
![]() |
#16 | |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
http://www.gamefaqs.com/console/xbox/file/470998/39789 edit: Deathwish u potpunosti se slažem da je AvP puno kvalitetnija igra, pogotovo radi toga jer *nema* sejvanja. Iako ima modani. Ali igra gubi toliko toga kad možeš snimati kao recimo dvojka. Kod AvP sam molio boga da uspijem sa marincem ubiti brze aliene, te da mogu nastaviti dalje, odnosno koliko sam puta bio na kraju levela pa me onda ubiju samo tako. Pazio sam na broj municije koju ću potrošiti kao ni u jednoj igri do sad. Uspio sam završiti AvP kad je izašao sa marincem i predatorom bez šifri i snimanja. Ovdje (govorim o dvojci) samo učitaš i pereš dalje.
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Kada smo vec kod horrora da ja iznesem svoje stajalište... Fear sam zadnje igrao i mogu rec da igra nije strasna, ali zna scimat kada u nekim djelovima ona klinkica izleti van ili svjetla nestane itd... Undying mi je bila uzasna igra, naprosto dosadna tako da je nisam igrao baš... A najviše straha sam prošao kroz silent hill, ko klinac sam igrao jos prvi dio, dvojka je super, 3 nisam igrao jer se igra sa zenom (nisam šovinist al nemrem se uzivit onda ![]() Thief 3 nema veze sa strahom ![]() BTW. Kako mozete igrati sa slusalicama pojacanim do daske, meni to tako jako ubije uši??? P.S. nadam se da cirilica nije od previse STALKERA jer si planiram nabavit igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
Al ubijes svjetlo te pojacas zvuk. Prvi susret s facehagerom, garantirano se bacas s stolice i padas na pod (meni se dogodilo) Znam lika koji je krenuo igrat, prvi susret s Alienom je bio: AAAAAaaaaaAAA, ratatata (odlican zvuk pulse riflea), AAAAAA,aaaaa, ratatatata, aaaaaa, ratata klik klik, Aaaaa die motherfucker, aaaa, repetiranje granate, kabuuuum, aaaaaaaa, grcevito drzanje misha, dok su on i Alien mrtvi. Nakon toga je blejio u prazno s onim ludjackim pogledom, nakon 30 sec je prozborio: Ja to nemrem igrat!
![]() |
![]() |
#22 |
Universal TooL
|
Da citiram sam sebe ![]() A Thief 3, kao sto rekoh nije tipični horror, ali je meni bila jedna od zanimljivijih igara, koju preporučam svakom jer ima atmosferu. Inače ne volim znati radnju nekog filma ili igre unaprijed pa zato neću ni sada reci koji mi je dio tamo bio jedan od strašnijih (ali nema veze sa iskakanjem cudovista iza kontejnera, recimo da ima veze sa konceptom igre). BTW SH je dobar horror, ali je ipak pre konzolaska igra za moj ukus. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Resident Evil - prvi dio Clive Baker's Undying Ah... igre su bile strašnije kad sam bio mlađi ![]()
![]() |
#26 |
Premium
|
avp - marinac (al samo početak, dok imaš običnu utuku i noge za trčanje) f.e.a.r - povremeno cimanje, al dobro cimanje ![]() HL2 - We don' go to Ravenholm Undying - purani su dobro pržili mozak, sve ostal...tak tak Resident Evil - tu i tam kad licker uleti, ostalo mlako U1 - par dobrih scena itd.. no, dobro, to su sve razni žanrovi sa primjesama horora. Jedina franžiza od koje se kosa konstantno diže: Silent Hill (pogotovo dvojka ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Idem si sad instalirat AvP i idem opet igrat, zakon igra!!!!
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Solitare kad ti nadrkani šef dolazi u ured. To je dobra horor igra tada.
MBO Gigabyte M56S-S3, Napajanje CHIEFTEC 450W, AMD Phenom 9650 ,3 gb ram ddr2 800mhz, ATI Radeon x4670 512 mb, HDD WD black 1 TB www.prometna-zona.com Zadnje izmijenjeno od: DEEMon. 27.09.2007. u 16:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
"you are empty" - glup naslov, nova igra, horor. probajte je svi. |
![]() |
![]() |
|
|