Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.09.2007., 15:39   #1
SunBlade
Registered User

SunBlade's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Molim savjet oko spajanja na net

Situacija je ovakva....sutra selim u novi stan u Palmoticevoj (Zg.), ali je tel iskljucen i gazdarica ga ne namjerava vise ukljucivati na svoje ime. Kaze da ce mi dati punomoc i sve i da ja kao napravim ugovor sa t-comom da mi spoje liniju i naravno adsl jer mi je on neophodan. Naravno, kada bih u skoroj buducnosti kupovao neki stan ili nesto tu liniju u ovom stanu bih iskljucio.
Sada, zanima me dali postoji neka alternativa da ne radim sa t-comom jer nemam bas dbra iskustva sa njima i dali bih se mogao nekako spojiti na adsl bez da uzimam liniju od njih.

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima!
SunBlade je offline   Reply With Quote
Staro 29.09.2007., 10:11   #2
Xan
networking wannabe guru
Moj komp

Xan's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
pa nazovi sluzbe za korisnike od ovih sta imaju svoju infrastrukturu pa pitaj da li pružaju na toj lokaciji svoje usluge i da li možeš dobiti od njih novi priključak uz, naravno, ADSL...

Iskon - Iskon.Duo
Optima - OptiNet
Metronet - Metro2Fast
Amis - Amis 2u1

Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon.

"Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone."
Xan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno