|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Igraći laptop
Laptop za najviše 6100 kn bez pdv-a,služit će za igranje,internet..... Koji je najbolji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
ozbiljnije igranje zaboravi ispod 9-10k kuna vidi si nesto od HP-a, toshiba, mozda acer... odluci za sto ti najvise treba i onda kreni u potragu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Dobro,a koji je najbolji laptop za 7500 kn maksimalno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
evo ovako: http://www.notebookcheck.net/Mobile-...ist.844.0.html to ti je benchmark laptop kartica i ovo: http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...ex&cPath=1_114 ...sačuvaj bože da nešto reklamiram, ali imaš odabir laptopa po vrsti grafulje....tek tol'ko da uđeš u materiju, ok? pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala na tome,ali samo mi reci koji je najbolji laptop koji se može dobiti za te novce,točnije do 7500 kn maksimalno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Gledao sam ponudu laptopa.Ovaj mi se čini dobar :Toshiba Sat A200-1GH Da li je uistinu dobar? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() kad sam ja kupovao lap proveo sam mjesec dana (to ti je 30 dana) po sat-dva,(pa ti računaj) na netu i na ovom forumu da bi bio siguran šta hoču,koliko ću para izdvojiti i unutar tih kategorija šta mi je najbolje! da ne pričam da mi je prvi post bio pitanje o xyz proizvođaću i xyz modelu gdje sam samo tražio potvrdu i savjet oko kupnje istog....naravno jer je taj post bio rezultat mog istraživanja...šta je i čar cijele priće,žišku? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
life is a rollercoaster..
Datum registracije: Dec 2003
|
Notebook ACER Aspire 5520G, AMD Turion X2 TL56 (1.8GHz), 15.4" WXGA, RAM 2 GB DDR2, HDD 160GB, DVD SuperMulti, nVidia 8400GS (128MB), WLAN, GigaLAN, camera, Vista Home Premium (eLX.AK40X.021) 6599kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
DragonBall Z Fan
Datum registracije: Jul 2005
|
Ovaj MSI kaj je Demon Hunter preporucio je skoro najbolje kaj mozes imati za te novce... ali ta grafa nVidia Go7600 256MB, je jacine ko moja 6600GT ( prema onom linku kaj je daddy1976 dao... ) tako da ono kao sto decki kazu gamerski laptop ispod 10k zaboravi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
http://www.arhiteh.hr/shop/index.php...oducts_id=2507 definitivno ova toshiba, x2600hd grafulja nutra, 2 gige rama, 160gb disk, jedino da je proc neki core2duo, kamera i jos win vista. Definitivno najbolje za te novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
ne budite picajzle i tražite 120fps-a u CoD-u. nije vrijedno novaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Kako ne?Dobro,ajde ti uzmi laptop sa dobrom grafikom i procesorom od 600 mhz ,vidili bi onda kako bi radilo.A taj amd-ov procesor je low end,intelov je po meni bolji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
evo meštre... pa igraj do mile volje....http://www.mikronis.hr/shop/item.asp...=5589&catid=26 7476 bez pdv-a...jel to to? daj mi please reci kaj si ti pronašao do sada? čisto da vidimo kaj preferiraš..
![]() |
#22 |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
toshiba koju je preporucio antunhr Toshiba Sat A210-127 je po performansama stvarno dobra. Za minus mogu uzeti kvalitetu izrade, nije na razini pravih toshiba (ne mislim da je loše kvalitete ali...) MSI koji preporuča Demon M677-B taj model ima izrazito povoljnu cijene-1000KN ostane u đepu u odnosu na toshibu. Nije tolko fensi šmensi ko toshiba mada je meni dizajn dobar-klasika . Dobra stvar je kaj oba dva lapa imaju 2 g. garancije, obrati pozornost na to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
MSI Megabook M677-B u svakom slučaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
eo ovak da pobijem vecinu.... Acer Aspire 5920G (skuplji je - ja sam ga platio oko 10-11 tisuca,negdje izmedju) samo si pogledaj specifikacije,i tko kaze da ga ne valja za igre,nema pojma...istina da za 10-11 mozes napravit specifikaciju,da boli glava,i da ce ti ljudi rec ako kupis laptop po toj cijeni da si mogao napravit konfiguraciju da ti se ** digne....al kad jednostavno dodjes na lan,neas zaebancije oko onih sranja,lijepo torba,kabal i to e to... da mogu ponovo birat izmedju kompa ili laptopa izabrao bih opet laptop,ali to je stvar osobnog misljenja. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|