|
![]() |
#2 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
homebox možeš dobiti par dana da isprobaš kak ti radi i onda se odlučit oces ga uzet ili ne... samo pazi da vratis u roku
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
moj prijedlog, potrazi neki wireless radije , ili se sutekaj preko susjeda, ili kako vec...homebox, samo loshe citam o njemu, ai frend ga ima..i odustao je od toga, a posto je pod ugovrom, pustio jer zbog telefona(novogradnja, pa jos nemaju tel) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
pa trenutno imam wireless ali ping je uzasan...igram wow i ping mi je dok je normalno oko 400-600 a u zadnjih 4 dana je bio od 2000-8000ms sto nije humano... sa 400 je jedva igrivo a kamoli na 1000 a o 3000 da ne pricam ![]() uzeo bih homebox ako je veza stabilna(mislim na ping) jer stvarno nista ne skidam posto mi frend ima 3mbita optimu na flatu pa sve skidam kod njih |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Žica znaci neki od fixnih ispova, wireless od susjeda, utp kabel do susjeda sve je to miljama ispred homebox-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|