|
![]() |
#1 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Podloga za miša
Dakle planiram si uzet Razer DA i trebam nekakvu podlogu za njega. Jedine firme za koje sam čuo da rade kvalitetne podloge su Func i Razer. Bitne značajke. Da je kvalitetna, da je do 200 kn i da nema čudne natpise i da je po mogućnosti jednobojna i to crna i nekog normalnog oblika i po mogućnosti što tanja. Po tom opisu mi odgovara Func 1030 i razer eXactMat. Cijenovno odgovaraju, jedino što Razer ima mutav natpis po sredini same podloge. Zanima me jel moguće naručit Razera čisto crne boje bez ikakvih natpisa, te kakva su iskustva s gamerskim podlogama. S time da sam do sad koristio StanleyBet ponudu koja je fakat odlična podloga, bez za***ancije. Samo što traje dva-tri dana. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
proseci se do chipoteke i tamo ces u kosari pred blagajnom nac podlogu za 32 kn ![]() skroz ti je crna sa malim natpisom u doljnjem desnom kutu, poprilicno velika (cca 30x20cm) i gornji sloj je nekakva mjesavina teflona i plastike (?) uglavnom mis klizi ko na ledu, doljnji sloj je guma, i dosta je teska podloga. vjeruj mi da je to definintivni best buy a ako oces skuplje nesto, potrazi malo qpad i steelpad podloge ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Od kvalitetnih sam imao samo exactmat, i još ga imam. Dobar pad. Nema ti nikakav natpis posred: ![]() Samo nemoj uzimat onaj bundle sa gelom jer ne valja niš. O drugima ne mogu pričati jer nisam probao. Imao sam samo everglide gigantu prastaru, zatim sharkoonove 5u1 koji se troše ko ludi... Tak da samo mogu reć za exactmat da valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Ni to malo zeleno što se vidi na toj sličici. Ja hoću 0 potpisa, brenda i sl. Eventualno minijaturni diskretni plavi Razer logo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Steel Pad 4d, imam ju i idealna mi je, dvije strane, ovisno o tome koliko želiš da ti je brza...a što se tiče znaka, provjereno je da s malo vodice i sa spužvom doslovno nestane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
tek sad skuzio da mi na podlozi pise archetype ![]() Uglavnom imas 2 strane,glatku i hrapaviju i vidis koja ti vise pase,ja koristim samo glatku stranu Zadnje izmijenjeno od: Gemmy. 07.12.2007. u 16:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
func 1030 nema bolje.
![]() |
#10 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni je bolji exact mat ![]() Sad možda i zbog drugog miša, neznam ali func se relativno brzo istrošio, a ova je kao nova već 3 mj. Ako ti smetaju logo uzmi Razerovu bijelu podlogu koja je ista kao ovaj exactmat samo ima sivkasti logo na bijeloj pozadini pa izgleda dosta "čisto".
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
FUNC 1030 ma nema bolje podloge... FUNC mozes oprat deterđentom sto je po meni naj bolja stvar sta postoji...ima dvije strane glatku i hrapavu pa kako kome pase...a imao sam prilike koristit i puno skuplje podloge koje nisu ni sjena FUNCU... jos mi je naj smjesnije kad za 300kn prodaju ona smeca od platnenih podloga sta se potrose nakon godinu dana... FUNC 1030 nema smrti kupis je i zaboravis vise da postoji koja druga podloga...isto kao i sa misem... kupio sam prije 3 godine MX-518 i zaboravio da postoji (peri deri) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ja imam belkin sa onim jastucicem za ruku i mogu reci da nema sanse da ruku stavim na bilo sta sto nema jasticic podloga je s donej strane gumena i treba velika sila da bu klizila po povrsini (citaj ne mice se) tkaninakoaj je sa gornje strane je predobra mekana ne slize se upija znoj ne skuplaj prasinu predobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja koristim Razer Mantis Speed, je istina da je preko cijele(444x355) Razerov logo i da je malo i zelena i da ima u doljnjem desnom kutu napisano Razer Mantis Speed i u gornjem ljevom www.razerzone.com, ali podloga je savršena, a posebno za igre, koristim ju u kombinaciji sa MX510-om sa S&S surfpadsima, meni osobno ne smeta to kaj je šarena, ne gledam ja baš nu previše ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
FXX
Gdje uopce ima kupit ove podloge? |
![]() |
![]() |
|