|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
savjet za kupnju
treba mi savjet: Notebook ACER Aspire 5520G, AMD Turion64 X2 TL-60 (2.0GHz), 15.4" WXGA CrystalBrite, RAM 2GB DDR2, HDD 250GB SATA, nVidia GeForce 8600GS (512MB), modem, LAN, WLAN, Windows Vista Home Premium (LX.ALT0X.018) inace mi kompj treba za rad u autocadu. citala sam u prijasnjim postovima, da se acer vise grije. i htjela bih se prebacit na XP. sto mislite? hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne grije se Acer nego AMD procesor tj. Turion u ovom slučaju. Ako misliš korisiti ACAD, možda bi bilo bolje da nađeš neki laptop s 17" ekranom. Za dotični model NE postoje službeni XP driveri tako da ako budeš radila downgrade na XP možeš imati problema jer nema drivera. Ako misliš downgrade na XP, bolje pogledaj neki HP model jer kod njih se nađu i XP driveri. Mislim da je netko unatrag tjedan-dva našao negdje neke neslužbene drivere za XP pa baci oko na starije postove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Kao što kaže coconut, što veći ekran i po mogućnusti da je wuxga a ne wxkga rezolucije tj. da ima rezolucije 1900x1200 da ti se proširi desktop za ugodniji rad. Coconut kaže HP ja dodajem fujitsu siemens, prolistaoj si malo u mikronisu laptope |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|