|
![]() |
#1 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Made in KOREA
Zalman slusalice.... Ne cudi greska jer je sve prakticki iz Kine/Tajvana, no Zalman je slucajno korejska tvrtka! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
par rijeci. osobno ih koristim tri godine-moje su klasicne banana ukopchushe- i imam samo rijeci pohvale za njih. ko prvo, mada neznam za ovaj novi usb model, moje imaju TRI para malih zvucnika, a ne drivere koji nastoje poboljsati zvuk. stoga je zvuk fenomenalno prostoran, te se jako dobr oosjeti nadmoc na terenu>mnogo puta provjereno testom na TSu: ti si to cuo? cujes ga gore desno na katu? itd itd testovi koje sam ja nasao kada sam ih kupovao, imali su naglasak na nedostatku basa, sto su i sami priznali, pomalo je subjektivan osjecaj, jer je bas tu ali nije woofer..hebes ga, nemrem bas imati 30cm na glavi ![]() visoki odlicni, no istina je da je srednje polje pomalo mutno. no, vjerujete, tako je fin i jasan zvuk, dovoljno su glasne (kaze mi zena i preglasne), i do sada nisam imao ikakvih primjedbi na slusni spektar i mogucnosti. najbolja stvar je ergonomija. kako god i kada se sklope imaju povece dimenzije, super su prakticne kada se sklope i zalman je odlicno tu odradio posao da tako nesto uspije ipak kako tako sklopiti u manje. drugi dio ergonomije je vezan uz nosenje. niti nakon par sati nema tezine na glavi, ali bogme niti usi ne bole. zalman-cista petica iz ergonomije. uglavnom, koristim ih SAMO za igranje, cak rijetko slusam mjuzu na njih mada mjuza zvuci odlicno, i svoj posao igracih 5.1 slusalica odlicno odraduju. svaka preporuka, mada neznam kaj se tocno i u kojem smjeru promjenilo s novim usb modelom. stari model-5+ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|