|
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Very nice ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Razer RULZ!!! : goood : To znaju oni koji sa Logitecha predju na njega. ![]()
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
I tata bi sine ![]() Kada će to kod nas doć? PS: Ovo je moja preporuka za podložak > http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.800.044 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
samo da napomenem da je autor ovog clanka gore dobio bio drugciji mish od onih koji su se tad nalazili u ducanu. no koliko sam sad cuo od rulje sve je popravljeno tako da slobodno kupite i skinite samo najnoviji firmware za istog.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Platio 60€/(450kn) sta je jeftinije od G5 pa cak i od starijeg Diamondbacka. Cak i ja koji nisam neki igrac COD-a sam se poboljsao 200%. Mis je jako precizan i super lezi u ruci,neznam kako sam se igrao na onom malom srotu od G1. Samo mi treba podloga i nove papucice jer su ove malo premale pa zapinje jedan dio i nemoze se bas najbolje klizat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Neznam, igrao sam na kuglicnim misevima, jeftinim optickim, G5 , Razer Copperhead i mx518... i mx518 mi je najbolji... no o ukusima se ne raspravlja, jer cinjenica je da su razeri jako dobri (imho premali), no nekome ce vise pasati G5, 518, 510 il sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
pod uskusima se ne raspavlja spadaju potreba za koju treba mish (igranje, ili normalan rad,..) oblik, izgled, boja... ali se moze raspravljat koji mish valja a koji ne (ne prenosi tocno rad ruku na ekran. npr preskace, trza, nemoze se maknut accel, dugo mu treba da se aktivira , etc) tako da misheve za igranje prvo treba podjelit na one koji valjaju i one koji nevaljaju, a onda se u skladu svojih preferencija bira medju "valja" jedan^^ nisht se nesvajdam btw, samo se nadovezujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Re: Razer DeathAdder Review
E ovak mali OT... Evo kak ga je kolega kupio u Austriji kak da ja nadem na netu neke pc shopove u pragu? Idem sad tam pa bi me zanimalo mozda nesto i padne ako je jeftinije kod njih ![]() Tražio sam nes al nikako da nadem nes sto ima na eng jeziku ili je malo bolji pc shop... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo ispričavam se na bumpanju topica starog, no da i ja opišem svoja iskustva sa Deathadderom. Odličan miš, pogotovo kad se drži na 1800dpi, default sensitivity (dakle sredina u windowsima, nema usporavanja, ili interpolacije za još ubrzavanja) i isključi putem nekog patcha mouse accelleration. No par pokuda, bar što se tiče drivera. Imam barton 2800+, dakle nije neki najjači proc, abit NF7-s, dakle nije neki p3. Isprobano sa 2 polling rate testera, kad se drži na 1000hz, miš svejedno ne prelazi 530 hz, a cpu ide i do 15% kod manijakalnog letenja sa kursorom. 500hz proc već na 4% kak i treba bit. Ja nisam jedini sa ovim problemom, pogledajte na razer blueprints. Također, kad su driveri instalirani, thumb gumbi i middle click ima lag od ~50ms, što se JAKO osjeti. Problem je što driveri nisu "pravi" driveri, i da je user procesa "SYSTEM", već se instaliraju kao user-mode driveri, dakle nije sistemski proces i priority mu je negdje na dnu ljestvice. Čak nije prijavljen u device manageru kao razer miš neg ima "Generic HID device". Dakle, ako ne koristite macroe, on-the-fly sensitivity i sl, moja preporuka je maknut drivere, osjeti se kako miš još bolje leti. A što se tiče postavki DPI-ja, i sl, razer ima 32 kb onboard memorije, te će to zapamtiti, samo custom naredbe na gumbima neće radit. Može i druga alternativa, a to je da na razerhid.exe u task manageru napravite skriptu koja na startupu stavlja process priority na "high" ili "very high", no... nije to to. Uglavnom, savršen miš, a probao sam i G5, mx1000/revo, te mx518. Mogu reći da mi je draži od svih. Srećom, ne koristim macroe i sl. opcije, pa sam mogo maknut drivere, no to treba sredit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
hmm,čudno da ti je tako prijavljen u device manageru, evo sad sam pogledao kod sebe i dm ga vidi kao DeathAdder Mouse... btw koristim drivere 1.07. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Dunno, ja sam bio na 1.08, i krivo rekoh, nije generic HID device, već je pisalo "HID-compliant mouse" u mouse propertiesima. U task manageru je naveden pod "user name" column za razerhid.exe "Punio4", umjesto "SYSTEM", provjeri da li ti je to. Sad sam i pročitao da halo2 ne prepoznaje thumb gumbe u visti kad se koriste razerovi driveri... Tužno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Kod mene u Bjelovaru ima za kupit Death Addera i cijena je 404 kn, čujem da je odličan al je ružan ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|