|
![]() |
#1 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
SilverStone Strider ST75F - moj kratki review
Konačno i ja promjenio šugavog nestabilnog bluestorma 500W Odlučio sam se za Silverstone na temelju onog što je Jonny Guru napisao. Modularno, snažno i tiho Naravno da sam i Wolverina kontaktirao za savjet ... i on je potvrdno klimnuo glavom Upozorenje...slike su cca 900 KB Napajanje dolazi u kartonskoj kutiji, bez nekih fancy dodataka...znači, samo napajanje s modularnim kablovima već spojenim, naponski kabal, manual i to je to. Na prvi pogled napajanje izgleda dobro, kvaliteta izrade je OK, nisam ništa primjetio negativnoga. teško je 3 Kg prema spec...uglavnom kao stari bluestorm Neda mi se sada nabrajati kablove, ali stvarno ima puno toga...jedino smeta kaj su Sata konektori na istom kablu...a ima ih 6 pa je malo nezgodno ako se ima samo 1 hard disk ![]() Malo mi je čudno kaj ima 4 PCI-E konektora ali iz napajanja ima dva izlaza, od kojih se grana 4 PCI-E konektora...Problem (nije problem, ali je čudno) to kaj na dva konektora piše +12V rail3 i na dva +12V rail4 Napajanje daje 54 A na +12V railovima...što je impresivno, ali u usporedbi sa Zeus serijom...dosta manje Instalacija napajanje je prošla uredu, nisam niti ploču morao vaditi, jedino sam 8 pinski malo teže pogodio Nemam vremena sada lijepo kablove sakriti/provlačiti/efektno riješiti, kablovi su niti tvrdi niti mekani...onako taman... Na kraju moram potvrditi Jonny-a i tezu da je tiho i hladno, jedino modularni kablovi nisu tolika prednost kako sam mislio da će biti... Ovo je višak kablova... Cijenom od 1100 i kusur kuna, napajanje nije povoljno...kao niti saznanje da je samo 1 godina garancije. Ocjena 8.5/10 (zasada, na prvi dojam) Edit: Stavio bih ja i više slika, ali mi neda...ograničenje je na 10 Isprike na lošim i velikim fotkama, loš digitalac... Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 26.09.2007. u 23:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Voltaže, nešto?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Os mjenjat? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
|
Oglas
|
|