|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Huaewi SmartAX MT880 + formatiranje diska
Dakle,uskoro planiram formatirati c: disk i ponovo snimiti WinXP.Kako nakon toga složiti internet konekciju sa gorenavedenim modemom (routerom?)?IP je Optima. Molio bih da mi se opiše korak po korak jer nisam neki stručnjak. Pitam ovo jer mi se ne da pregovarati sa njihovim stručnim timom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako je router ili može biti u router modu, ne trebaš ništa podešavati. Eventualno IP adrese u slučaju da si isključio DHCP u routeru.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
piše ti sve detaljno(sa slikama) u uputama za povezivanje i podešavanje pristupa internetu koje si dobio s OptiDSL-om imaš samo par ip adresa naštimat ako ti je u router modu, ako je u bridg modu onda ono standard pravljenje konekcije iz control panela... ma sve ti tamo piše edit:evo ti upute u pdf-u ![]()
![]() Who's Your Daddy? Zadnje izmijenjeno od: Igsy. 22.09.2007. u 02:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
e hvala vam...u biti znam složiti tu konekciju iz control panela,samo nisam bio siguran da li je ovaj još nekaj dodatno poslagivao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|