|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
(riješeno) BSOD tijekom startupa
Pozdrav! Tijekom startup-a Windowsa Xp nakon Bootscreen-a na tranutak zatitra BSOD (Blue Screen Of Death) i kompjuter se restarta.Prije toga sam imao b.exe worm-a ali sam ga obrisao.Ovo pisem s Ubuntu-a Live,pa bi molio ako mi mozete sto prije pomoci.Probao sam dignuti u safe modu isto se desava. Tnx i zz,eXpelled Zadnje izmijenjeno od: eXpelled. 22.09.2007. u 18:46. Razlog: Riješeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako su ti komponente ispravne, moguće da si brisanjem crva obrisao i neki od kritičnih sistemskih fileova. Pokušaj napraviti repair Windowsa, u takvih slučajevima pomaže. BTW, dobrodošao na PCE forum. ![]() http://forum.pcekspert.com/faq.php
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Probat cu sad pa javim. Ali worm-a sam bio obrisao prije nekoliko dana,pa cudno da tek sad ne radi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Evo probao sam.Probao sam i checkdisk i reinstall,ali reinstall nece. Da mi samo opciju da formatiram jer je disk pun ili ostecen.chkdsk /R mi dodje do 50% i nece dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Odmah prekopiraj bitne podatke na neko sigurno mjesto (drugi disk, DVD medije,...) jer disk možda krepava. Kad to napraviš, pokušaj chkdsk /p /r. Nadalje, pokušaj HDD Regeneratorom obnoviti sektore. Ako ništa ne uspije, mislim da ćeš morati formatirati, nažalost. Nakon toga formatiraj tu particiju, ako i on ne pukne...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ima neki nacin da to napravim s Ubuntu Live CD-a? Koliko sam vidio zasad,preko Live-a nemogu pristupiti hard-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
Pustio sam checkdisk da radi i riješeno je ![]() Thnx ![]() Vratili su se worm-ovi i sav spyware koji je moja sestra pokupila,ali sad idem u borbu protiv tih nametljivaca ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|