|
![]() |
#1 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
(riješeno) Brisanje ikone sa desktopa
Ovako.. skinio sam neki glupu pjesmu(koja na kraju uopce ne pali u winampu ni icemu) s firefoxa koja je nekako zakljucana i zašticena od brisanja i premještanja(uklanjanja s desktopa). Mogu je samo premiještat po desktopu, a ne mogu stavit recimo u my documents ili recycle bin. Kada kliknem desnim na ikonu otvori mi se samo ovo: ![]() nema delete opcije. Cut/psate ne pomaže isto. Probao sam s total comanderom, tada pocne tražit neku šifru kao dozvolu za upravljanje/brisanje fajla... ne znam stvarno sta cu.... toliko me živcira da cu ako se problem ne riješi uskoro morat formatirat c! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() plz help ![]()
![]() Who's Your Daddy? Zadnje izmijenjeno od: Igsy. 22.09.2007. u 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
probaj dic windowse u safe modu pa onda pokusas izbrisati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
user na kvadrat
|
eh da,probano i to.... ništa......tipka del isto ništa cak sam pokušao napisat skriptu .cmd s komandom da briše to al nece....
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
1. Shift + Del 2. Safe mod 3. Recovery konzola 4. Unlocker 5. ubij explorer.exe proces
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
a cuj ako nikako ne uspijes obrisati napravi system restore na najblizoj tocki prije nego si skidao taj file s neta, bolje to nego format c: ... ali pricekaj mozda netko uleti sa kojim pametnim savjetom |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
user na kvadrat
|
@domy_os : daj mi obijasni korak po korak šta da radim, ne kužim baš @Thommy : system restore na najblizoj tocki sam vec napravio i fajl i dalje stoji
![]() |
#7 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ako je rijec o ikoni (jer tako kaze naslov) U Tweak UI (dio powertoysa) ides na desktop i maknes kvacicu sa ikone (meni pomoglo kod sony file managera koj ise isto kao nije dao maknuti) ili da probas sa 1.Run >> gpedit.msc 2.User confuguration >> Administrative Templates >> Desktop 3.nadjes tamo sto zelis da ne prikazuje Ako je rijec o fileu preporucam programcic Delete FXP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
user na kvadrat
|
Od srca hvala morph, Delete FXP je pomogao. Zaista mocan alat. dakle RIJEŠENO
|
|
Oglas
|