Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.09.2007., 01:43   #1
MarijanJ
Registered User

Datum registracije: Sep 2007
Post HP 6910p

a gledam za kupiti HP 6910p GC132ES T7300 2gb, 160gb, wxga, 2.3kg. Cijena je 10.800 kn, 3god garancija

Bitno:
-kvaliteta (3god garancije)
-performanse (T7300 i veci, obavezno sa 2gb ram)
-prenosivost (cca 1 put na tjedan zasad, sa tendencijom da naraste na svaki dan za 1god)

Dodatni info:
-Necu raditi na laptopu u pokretu
-kad se ukljuci adapter i torba standardni 15.4" laptop mi postaje pretezak pa zato gledam kategoriju 14.1" laptopa
-ne igram se na laptopu jedino pogledam filmove (sljedeca investicija je vanjski monitor)
-laptop je namjenjen paralelnom programiranju, optimiziranju algoritama i matematičkim proračunima (Linux programiranje, Visual Studio .Net)
-max 11.000kn (+500kn ako zatreba)
-baterija nebitna, max sto ce mi trebati je 2h za neku prezentaciju
-wireless i bluetooth obavezni, draft-n ne treba (al nece smetati )
-laptop namjeravam koristiti sigurno iduce 3 godine

mislim da je to to sto se tice objasnjenja.

Imate li kakvih drugih prijedloga? Jel ova nova serija 6910p kvalitetom blizu ThinkPad seriji?

p.s. da pitanje ne bude samo za vranogu
MarijanJ je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 22:30   #2
Sonim
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2007
Evo i ja bi se pridružio pitanju da li ima nešto bolje, ali da nije skuplje od 6910p ili da je jeftinije.
Kakav je dell d630?
Sonim je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.10.2007., 08:04   #3
Veky.VGW
Premium
Moj komp

Veky.VGW's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Jucer sam imao priliku raditi s 6910 koji je nasljednik modela 6400 s kojim trenutno radim...

Jako su male razlike izmedu tih modela, recimo 6910 ima firewire, drugacije sistemse buttone (koji se bdw meni svidaju, touchglass). Ostalih novosti bas i nema u samom hardwareu, osim sto je na izboru i ATI grafika (ovaj koji sam ja koristio je imao Intel integriranu VGA).

Sve u svemu jako slican modelu nc6400, skoro pa isti. Tipkovnica je za nijansu losija, a i ova na nc6400 nije nesto. Mozda sam previse zahtjevan, ali u usporedbi s mojim starim IBM T40 ove tipkovnice su lose. Imam nc6400 par mjeseci i vec se vidi da su neke tipke promjenile boju, tj. teksturu, a uopce ne tipkam previse...

Nisam imao prilike raditi sa R61 ili T61 ali mislim da bi bili daleko bolji izbor, naravno ako financije to dopustaju.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno