|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Prevaren pri kupovini na newsima :(
Naime, nasao sam na newsima laptop ( http://groups.google.com/group/hr.po...35585f3a59bef4 ) i dogovorio se sa prodavcem da mu uplatim novce na racun, a da on meni posalje lap (dumbass). Sve bilo u redu, ja novce uplatio, a lap dolazi nakon 20 dana, i nece se upaliti. Zovem ga i kazem mu sta je na stvari, i on se odmah slozi da mi vrati novce. Al evo mulja me vec 20 dana i od novaca, cini mi se, nema nista. Sve sto znam o njemu je njegovo ime - Josip Vujnović, da je iz Velike Gorice, i da radi u ZG u nekoj firmi koja se bavi servisiranjem te bolnicke opreme tipa EKG i slicno. Cak mi je rekao da je ovaj tjedan u Mostaru, pa da cemo se naci da mi vrati novce, a ja njemu laptop, al sinoc mi pise da je kao imao saobracajku. Lame... Jel pozna tko doticnog ili slucajno zna u kojoj bi firmi mogao raditi, da barem odem i naravnam mu kosti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Vujnović Josip Velika Gorica, Pleška 20 (01) 6216 445 to kaze htnetov telefonski imenik..možda je to on ![]() probja nazvati na taj broj ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma imam mu broj mobitela, al lik se ne javlja, a s vremena na vrijeme mi uzvrati sms sa nekim, svaki put sve glupljim izgovorom. Htio bih, ako nista, saznati u kojoj to firmi radi, pa da mu barem kazem sefu kakav sljam ima u firmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Heh, znao bih ja utjerati dug, al daleko mi VG ![]() A lap mi je poslao busom, tako da... :S Edit: Evo slucajno sam upisao broj mobitela koji imam u vip imenik, i izgleda da mi je dao broj sluzbenog mobitela. Firma je http://www.medicom.hr/home.html Pustit cu ga par dana, da se uvjerim da mulja, pa cu mu onda zvati sefa. Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 12.09.2007. u 20:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
user na kvadrat
Datum registracije: Feb 2007
|
ko ga ***e kad mulja
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pleška 20? Baš ću se ujutro zaletiti do tamo za više informacija. Gamad |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Sakupi +100 Squad i napravi izlet u V.G.
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
/kill |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
PCE Demolition Squad in Action now on DVD 19.98 $ BONUS How to beat CroCOP |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Inace, mogao bih se i ja prijaviti za 100+ squad ![]() A evo mislim da nije takav kreten da me toliko mulja, a zna da mi je dao broj sluzbenog mobitela pa mogu i do njega i njegovog sefa. Sacekati cu par dana, pa cu onda intervenirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a i pitanje je kaj bi sef rekao jerbo to je likov privatan zivot a sada je drugi par rukava kaj koristi službeni mob za privatne stvar ![]() najgore kaj se liku moze dogoditi je da mu se oduzme službeni mob. a slusaj care..ako si iz hercegovine..ima ovdje tvojih rođa kolko oces pa eto nazovi jednog dva tri..nek dodu liku pred vrata.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Evo javio se i zatrazio broj tekuceg racuna. Kaze da ce ujutro uplatiti novce. Kao cekao je placu... Vidjet cemo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
|
Kaze nije bila placa danas. Joooj, kako me lik mulja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
i meni susjeda dužna 200kn jer sam umjeto nje dao pare za struju u stubištu, prije 15 dana rekla da će mi dati za 5 dana lovu i još ništa, bio sam prekjučer do nje, kaže da će mi dati u ponedjeljak(danas) ili utorak za sad nema ništa, vidit ćemo sutra |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
..ja ne kuzim zasto date da vas ekipa tako mulja?
![]() |
#28 |
Premium
|
npr. zato sto sam udaljen od njega nekih 12 sati voznje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma nije to nista. kad bude bandic dolazio dolje ti s njim u auto i u zg ste za 3-3.5 h ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|