Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.09.2007., 15:03   #1
Rebel
Premium

Rebel's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Adobe premiere pro 2 - smrzavanje [riješeno]

Radim filmić u trajanju nekih 10 minuta,sastoji se od puno .wmv fileova i u pozadini pjesma u .mp3..wmv-ovi su prije toga u WMM prebačeni iz .avi formata u koji su bili usnimljeni frapsom (konkretno,snimam golove iz pro evolution soccera).
napunio sam timeline do negdje 7 minuta i sad počinju problemi. čim krenem raditi nešto u tom projektu,program se za par minuta smrzne.tražio sam rješenje na googleu gdje kažu da program vrši indexiranje .wmv-ova i da zato izgleda kao ad se program smrznuo,da bi trebao početi ponovo raditi.međutim,čekao sam 10ak min i ništa,i dalje tako stoji.
s tim da je samo program smrznut,ako recimo otvorim firefox,sasvim normalno surfam.ako je to važno.

Zadnje izmijenjeno od: Rebel. 19.09.2007. u 19:55.
Rebel je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2007., 15:23   #2
Dngy
Premium

Dngy's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Koja ti je konfiguracija? Pusti ga kad se smrzne malo duže od 10 min, možda se stvarno "odmrzne".
Dngy je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.09.2007., 15:30   #3
Rebel
Premium

Rebel's Avatar

Citiraj:
Autor Dngy Pregled postova
Koja ti je konfiguracija? Pusti ga kad se smrzne malo duže od 10 min, možda se stvarno "odmrzne".
athlon 2.4, 1.5gb rama, 6600 grafulja

ako se i "odmrzne",pa neću valjda svaki put kad otvaram taj projekt čekati toliko?

nego,sad čitam u nekom faq-u,kaže da .wmv nije baš za editiranje,da je najbolje koristiti .avi.a ja sam sve te fileove konvertirao iz .avi u .wmv.zašto?
zato jer sam u verziji premiere pro 7 imao probleme sa .avi-em,tamo je pak pisalo da .avi nije za editiranje,da ne najbolje koristiti .wmv.ko tu koga ***e?
Staro 19.09.2007., 16:10   #4
joolka
music freak

joolka's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
...u donjem desnom kutu imas plavu traku koja pokazuje proces indexiranja,ako se ona lagano mice onda jednostavno moras cekati,ali ako ona stoji odnosno ne postoji znaci da je problem u necem sasvim drugom tj u kompu ili nekom codecu,probaj koristiti pinnacle studio 11
Staro 19.09.2007., 16:17   #5
Rebel
Premium

Rebel's Avatar

Citiraj:
Autor joolka Pregled postova
...u donjem desnom kutu imas plavu traku koja pokazuje proces indexiranja,ako se ona lagano mice onda jednostavno moras cekati,ali ako ona stoji odnosno ne postoji znaci da je problem u necem sasvim drugom tj u kompu ili nekom codecu,probaj koristiti pinnacle studio 11
ma lud sam za pinaklom...u adobeu sam naučio raditi vrlo dobro i na to potrošio sate i sate slobodnog vremena,ne pada mi na pamet prebacivati se...
***eš programe za nekoliko stotina eura koje ne možeš koristiti...
Staro 19.09.2007., 19:56   #6
Rebel
Premium

Rebel's Avatar

nakon što sam pročitao nekoliko komentara po drugim forumima,shvatio sam kako riješiti problem.
start/control panel/add remove programs/adobe premiere pro 2
sony vegas,here i come.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke