|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
savjet u svezi glede LCD-ova
Vrlo skoro kroz 15-estak dana kupujem novo računalo,sve je poznato osim monitora jer se prvi puta susrećem s ovom tehnologijom pa mi triba par korisnih savjeta da mi olakša kupovinu. 1.rezolucija,ako igra ne podržava nativnu rezoluciju monitora npr lcd 1280*1024,dali se reza lcd može smanjiti na igrinu i kako to izgleda,odnosno jel ta prilagodba stvara ikakve probleme lcd-u,i kako to izgleda...ima tu par igara koje eto su starije pa me radi toga to interesira FreeLancer 1280*960 F.E.A.R. 1280*960 2.wide monitori,kako se ponaša wide lcd monitor npr.1680*1050 kad na njemu se igraju igre u 4:3 rezoluciji(1280*1024,1280*960)ovo pitam jer novije igre slabo podržavaju wide(bioshock)a starije nikako,očel slika biti rastegnutai il se može naštimati da sa strane budu crni rubovi 3.Koji lcd do 2000kn No Wide mi iz osobnog iskustva preporuka 4.Koji lcd do 2500kn Wide mi iz osobnog iskustva preporučate zahvaljujem,znam da ima dosta upita na ovu temu ali nakon šta san ih proša sve još mi je manje jasno.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
onda ih prođi još jednom, jer je stvarno već raspravljeno milion puta, i ne da mi se ponovno ponavljati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|