Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.09.2007., 18:33   #1
GodsKiller
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
savjet u svezi glede LCD-ova

Vrlo skoro kroz 15-estak dana kupujem novo računalo,sve je poznato osim monitora jer se prvi puta susrećem s ovom tehnologijom pa mi triba par korisnih savjeta da mi olakša kupovinu.
1.rezolucija,ako igra ne podržava nativnu rezoluciju monitora npr lcd 1280*1024,dali se reza lcd može smanjiti na igrinu i kako to izgleda,odnosno jel ta prilagodba stvara ikakve probleme lcd-u,i kako to izgleda...ima tu par igara koje eto su starije pa me radi toga to interesira
FreeLancer 1280*960
F.E.A.R. 1280*960
2.wide monitori,kako se ponaša wide lcd monitor npr.1680*1050 kad na njemu se igraju igre u 4:3 rezoluciji(1280*1024,1280*960)ovo pitam jer novije igre slabo podržavaju wide(bioshock)a starije nikako,očel slika biti rastegnutai il se može naštimati da sa strane budu crni rubovi
3.Koji lcd do 2000kn No Wide mi iz osobnog iskustva preporuka
4.Koji lcd do 2500kn Wide mi iz osobnog iskustva preporučate

zahvaljujem,znam da ima dosta upita na ovu temu ali nakon šta san ih proša sve još mi je manje jasno..
GodsKiller je offline   Reply With Quote
Staro 18.09.2007., 20:45   #2
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
onda ih prođi još jednom, jer je stvarno već raspravljeno milion puta, i ne da mi se ponovno ponavljati.
Gabre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno