Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.09.2007., 10:10   #1
kole_os
Premium

Datum registracije: Oct 2003
MBO Gigabyte

Imam Mbo Gigabyte GA-MA69VM-S2, kad mi je komp "dignut" sve radi ok no kad ga moram restartirati (kod instalacije ili ručno), dva puta u 2-3 sekunde "škljocne", odnosno restarta se i prekine struju i kad krene ponovno napajanje, nakon 2-3 sekunde jos jednom prekine i onda se digne sve normalno. S vremena na vrijeme kad prekine, ostane "dole", dakle nista se ne događa kad se sistem "spusti". Kao da nema snage da sve ponovno pokrene iako ventilatori vrte i lampica HDD-a svijetli. Ima tko ideju, jeli napajanje ili je matična. Mbo je ganz nova i 10 puta sam provjerio sve konekcije. Jedino nisam stavio sata HDD nego ATA- maxtor 160 gb 8mb. Zna li tko koji mu je bijes?

EDIT: Da se nadopunim...isprobao sam napajanja....sve je ok...mislim napajanju su ok...problem je tu....jos uvijek dva puta restarta i onda ide sve ok.

NASTAVLJAMO...ZAMIJENIO SAM MATIČNU KOJA JE BILA NEISPRAVNA...DOBIJEM NOVU...ISTA STVAR....KAD ONO amd CHIPSET. ZAMIJENIO PLOČU ZA DRUGU SA NFORCE I SVE RADI KAO RAKETA. TOLIKO O OVOJ TEMI. BOK!

Zadnje izmijenjeno od: kole_os. 02.10.2007. u 21:14.
kole_os je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno