|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
MBO Gigabyte
Imam Mbo Gigabyte GA-MA69VM-S2, kad mi je komp "dignut" sve radi ok no kad ga moram restartirati (kod instalacije ili ručno), dva puta u 2-3 sekunde "škljocne", odnosno restarta se i prekine struju i kad krene ponovno napajanje, nakon 2-3 sekunde jos jednom prekine i onda se digne sve normalno. S vremena na vrijeme kad prekine, ostane "dole", dakle nista se ne događa kad se sistem "spusti". Kao da nema snage da sve ponovno pokrene iako ventilatori vrte i lampica HDD-a svijetli. Ima tko ideju, jeli napajanje ili je matična. Mbo je ganz nova i 10 puta sam provjerio sve konekcije. Jedino nisam stavio sata HDD nego ATA- maxtor 160 gb 8mb. Zna li tko koji mu je bijes? EDIT: Da se nadopunim...isprobao sam napajanja....sve je ok...mislim napajanju su ok...problem je tu....jos uvijek dva puta restarta i onda ide sve ok. NASTAVLJAMO...ZAMIJENIO SAM MATIČNU KOJA JE BILA NEISPRAVNA...DOBIJEM NOVU...ISTA STVAR....KAD ONO amd CHIPSET. ZAMIJENIO PLOČU ZA DRUGU SA NFORCE I SVE RADI KAO RAKETA. TOLIKO O OVOJ TEMI. BOK! Zadnje izmijenjeno od: kole_os. 02.10.2007. u 21:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|