Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.09.2007., 09:51   #1
de sign
Premium

de sign's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
hi5 - transparent background problem!

Izludio sam sa hi5 i podesavanjem izgleda profila. Kada sam ubacio html layout kodove bilo je sve ok. I cim sam sa hi5 editorom promjenio boju pozadine ta pozadina mi je iskocila ispred pozadinske slike.
Zanimljivo, na pocetku je polje sa hex oznakama boja prazno i sve su pozadine na defaultu i preko njih se moze normalno ubaciti novi layout. Ali cim odaberes bilo koju boju, prisiljen si ih koristiti jer se vise nedaju resetirati na default postavke ! A te usrane boje vise ne dozvoljavaju bilo kakav layout jer se svaki novi layout ubaci ispod pozadinskih boja pa nema nikakve koristi od novog layouta.
Skuzio sam da se stvar moze rijesiti sa css kodovima i pronasao sam kod da napravim transparent background i to je upalilo. Ali samo za background kompletne stranice medjutim background pojedinacnih tablica se nije maknuo a kako ima dosta tablica na stranici a background im je crne boje opet se pozadinska slika prakticki ne vidi.

Moje pitanje je: dali bi mi netko mogao reci koje css kodove treba ubaciti da pozadine svih tablica napravim transparentnim?

Evo link da vidite o cemu se radi. (U pozadini se vidi slika koju bih htjeo da se vidi cijela)
http://freelancer33.hi5.com

Thanks!
de sign je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke