|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Windows XP boot cd na dvd?
Pala mi je ideja jednom dok sam instalirao windowse, da li bi se mogao napraviti windows XP boot dvd i pošto je brzina dvd-a veća nego cd-a, da li bi se štogod ubrzala instalacija?
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Može se napraviti. Nisam primijetio neki dobitak u brzini, no ne vjeruj mi ![]() Više ćeš dobiti ako složiš unattend instalaciju - najosnovniju - tako da ne moraš upisivati serial, regionalne postavke i user(e).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nema ti to neke razlike, kako je moguce postavit da on sam odabere rgionalne i dr postavke
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Instaliraj nLite i s njim možeš sve podesiti, dodati ili oduzeti te spržiti takve vindoze
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
kod mene nLite ne radi nesto ok, al zato ide sve to rucno ;-) Gabre, mislim da to sve mozes sa nLite ako ti radi ok, ako ne mislis stimat-mjenjat instalciju windowsa imas negde na netu img botabilnu dadtoteku koju pokrenes sa nerom i u nju ubacis sve windows datoteke i +svoje..., sprzis CD evo naso sam kako se zove Microsoft Corporation.img
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|