|
![]() |
#1 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Geforce 4 MX 440 i TV out
Pozdrav Imam jedan problem sa TV izlazom kod grafičke. Naime kad na TV out od grafičke zaštekam u TV i sve lijepo spojim pokrenem film i film mi zaostaje. Baš svaki film na TV-u dok na monitoru sve radi glatko. Treba li nešto poštelati i što ako netko zna. Imam Windowse 98 SE i neki dan sam skinuo nove drivere za grafičku. Ako netko zna u čemu bi bio problem bio bih mu zahvalan za pomoć. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemoj se ni zamarati bez programa TV-tool. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
|
Skinuo sam najnoviju verziju tog programa ali piše da ne podržava čip NV17. Treba li napomenuti da imam taj čip. Barem tako piše. Postoji li još neki program koji bi mi mogao raditi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
nemam kaj napisati
|
Kupit ću novu kad kupim i novi kompjutor. Nadam se da će to biti čim prije, a do onda ću biti osuđen gledati filmove na monitoru. Svejedno hvala. Ja častim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
Re: Geforce 4 MX 440 i TV out
Citiraj:
mislim...ljudski faktor je tu dosta izrazen..ali nisi spomenuo ostatak konfiguracije te koji dx imas, jel mi se cini da bi i tu moglo biti problema....daj navedi molim te koji hw imas te koji dx i koje drajvere za grafu,morti budemo kaj "skemijali"!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nemam kaj napisati
|
Pa, Celeron 600 MHz, 192 MB RAMA, neka Matsonic matična, 20 GB disk, Direct X 8.1, driveri 53.04_win9x_english . Znam da konfiguracija nije baš nešto, ali frendu na isto takvoj konfiguraciji sa 128 MB RAMA i Geforce 2 MX 400 rade svi filmovi preko TV-a. Trebam li možda skinuti još nešto ili je konfiguracija za baciti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Konfa bi bez problema morala raditi za gledanje filmova. GF4mx ima u procesoru integrirani tv enkoder koji radi stvarno dobro, ja sam čak zadovoljniji sa tv izlazom na mx4 nego na ati7000 koja mi je u tom kompu bila prije. Preporuka bi bila samo da staviš gore XP i dx9.0b |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
nemam kaj napisati
|
Nisu li Windowsi XP malo prezahtjevni za moju konfiguraciju. Sa ovima mi radi sve super, a mislim da bi sa XP moglo biti puno sporije ili se varam... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Sa 128 rama bi bilo sporo. Sa 192 bi trebalo raditi pristojno, niš puno sporije nego na 98. Ali stvar je puno stabilnija i čini mo se da u i Nvidija driveri za 2k/xp bolji. Proba celera 600 dignuti na 900 (na 100 fsb-a) ako ti ploča ima mogućnost dodavanja voltaže. Onda ti je konfa pristojna, ja sam svojevremeno sa malo većim naponom (10%, Gigybyte VIA693 ploča) celera 600 vozio na 900, čak se ni ne grije previše. Ali gf4mx definitivno ima odličan TV-out! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Fali mi slova gore. Moram nekaj popit da mi se ruke ne tresu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
nemam kaj napisati
|
Ma s grafičkom je sve u redu i s TV out-om. Matična mi je Matsonic (stvarno sranje) i maksimalno mogu dići na 83 fsb-a sa naponom od 1.55. Tak da mi je max. brzina procesora 747 MHz. Da snimim i SP1 za WinXP Pro jer čuo sam da ispravlja mnoge greške. Sad mi je napon na 1.55 V. Na koliko bi trebao dići napon da dobijem oko 900 MHz? Sad ćete napisati isprobavaj, pa ćeš vidjeti kakva je stabilnost. Jesam li u pravu? <--- Odlučio sam hardverski "frizirati" procesor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Digni napon na 1.625 ili 1.65V. To bi ti trebalo bit dosta
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|