|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Frontier Shinobi
Pozdrav svima.Evo ja sam jucer kupio ovo kuciste pa me zanima ima li ga netko ovdje s foruma?Trebam pomoć jel nemam blage veze kako i gdje spojit LCD i senzore...nigdje ne pise i nema nikakvih uputa.Imam maticnu Intel DP35DP.Inace graficku nisam mogao staviti u kuciste jel je bilo premalo i preusko pa sam morao izrezati lim da stane....sve u svemu razocaranje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
senzore priljepiž po želji sa izolirbandom ili tako nečime znači vga senzor obično gurneš ispod kulera bliže jezgri, cpu senzor gurneš u finove pasivnjaka, a sys sam ja ![]() rpm senzore stavi samo na kejs ventove, nikako na cpu i tako neki vitalan vent. inače je to kućište kaos kao i svaki drugi frontier. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
kupio sam to kućište i totalno sam razočaran, gotovo u sve što se na njemu i u njemu da naći pretpostavljam da su sva Frontierova kućišta iste (ne)kvalitete, vjerojatno se samo razlikuju po masci i boji taj lcd gotovo ničem praktično ne služi osim za ukras senzori vide negdje po zraku, ko će ih znat gdje sve nisu, tu i tamo ih uguram među sitna rebra od northbridgea, procesora i između modula rama, čisto bezveze jer od toga nemam gotovo nikakve koristi za garanciju me zaboli, rastavio sam ga, izvadio LCD i sa pločice odlemio piezzo da mi ne tuli svaki put kad palim komp i da mi ne tuli ako na senzoru skoči temperatura na 60°C napajanje visi jer je lim toliko loš da nemože ni držati napajanje kako treba a buku da ne spominjem i to na low a kamoli kad staviš prednji usisni 120mm na high te buka iz napajanja (80mm vent), a tu je i zadnji ispušni 120mm koji sve to potpomaže |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
pa koliko košta dobro da ti osigurač ne izbacuje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|