|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
monitor (game)
monitor za gejmanje ( ![]() imate kakve info o ovim monitorima! sto preporucujete. nemam bas iskustva sa lcd-ovima jos uvjek koristim crt flat ^^ 190cw ili 190c philips 932b ili 932bf samsung hvala unaprijed!!! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
mislim da je obican puno bolji za gejmanje nego wide... i do 1900kn ako je moguce sto manje ![]()
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Pa ako ti treba 19'' običan onda si uzmi nešto tipa Samsung 931BF. ili čak i ovaj što ti je nino preporučio nije loš. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo uzea sam samsung 932b, za sad sam zadovoljan ... ali vidjet cemo ... hvala na odgovorima peace !! ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
evo mene opet ... problem s monitorom!!! jutros kad sam sia za compom pojavile se neke 2 crte na monitoru (jedna je vertikalna a druga horizontalna). restarta comp, monitor stavia na drugi comp, drivere mjenja, nista nije pomoglo... crte su jos TU !!!! sto da radim, reklamirati monitor ili postoji neko riješenje ??? please helpppppp!!!
![]() |
#8 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Di si ga kupio idi da zamijene.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jel imas te crte i dok ti se stroj boota (ono dok ti provjerava memoriju na pocetku i dok pise koje hardove imas i dvd, kuzis na sta mislim? ne znam kako se to zove ![]() makar ako si ga stavio i na drugi komp onda je skoro sigurno neispravan monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
crte su tu i kad se boota comp ... ne mogu ih se rijesiti !!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
upiknuti si kablovi dobro ![]() tako da im idem vratiti ovaj škart monitor ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|