|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
zamrzavanje
e ovako imam problem za kojeg više neznam način da ga se rješim....Dakle, prilikom podizanja windowsa komp se zamrzne. To se dešava odmah čim se dignu windowsi ili nekad zna čak kada se pojavi miš,odnosno welcome.Ne dešava se svaki put jer kad ne zamrzne na kompu mogu raditi koliko god dugo hoću i nema nikakvih problema,radi savršeno....od zahtjevnih stvari do ostalog... --instalirao sam win xp SP1...nema promjena --instalirao sam winxp SP2...nema promjena --testirao sam svaku komponentu u računalu sve radi --temperatura je kako treba, govori vam i to što ako se ne zamrzne na kompjutoru mogu raditi koliko mi treba.. Da li treba nešto u biosu mjenjat, nemam pojma... I još jedno pitanje usput za što služi opcija u biosu Recovery Genius koja se može staviti na enabled-disabled... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Župnik
Datum registracije: Jan 2007
|
mogao si navest o kojoj je konfiguraciji rjec... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Registered User
|
Da, stavio sam nove windowse formatirao particije i ništa. Može se ući preko safe moda,al on sve podiže normalno i bez safe moda,onda najčešće se zamrzne čim se dignu windowsi ili nakon kratkog vremena uključenog kompa se zamrzne... Ne dešava mi se to svaki put ali dosta često,kad se ne zamrzne na početku na kompu sve radim kako treba...recovery nisam probao-što to znači?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
E još bi htio na dodat da sam primjetiO da mi se komp. zamrzne nakon prvog paljenja kada je dakle još hladan,onda ga restartam na kutiji i kad onda ponovno digne windowse komp. se ne zamrzne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ako ima netko bilo koji savjet da probam napraviti bilo bi dobro da kaže, ja više nemam načina.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|