|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Iman jedan iritantan problem, naime svaki film kojeg konvertiram pocne blokavat na DVD playeru dok na kompjuteru ide bez greske. U cemu je problem?? Ovaj converter mi je drag zbog jednostavnosti koristenja pa bi ga tija nastavit koristit ali ako mi ovo radi sa DVD-ima ja cu u ludnicu!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na kojoj brzini snimaš i na koji medij? O kojem playeru se radi?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Uz ovaj prog postoji još jedan sličan,a ništa manje dobar Avi2Dvd Svakako isprobati
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sniman na traxdata full printable - R 8x Brzina je 4x Player je vivax Przilica je LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B @ piNheaD - Proba san taj avi2dvd ali mi je jos uvik bolji ovaj kojeg koristin (samo da rijesin ovaj problem : goood : ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Probaj još neki drugi medij, LG i Traxdata se baš ne vole. Drugo ne znam šta bi moglo biti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam sa tim converterom zaprzio bezbroj dvd-a,i to po 5 epizoda na jedan DVD i svi su mi citljivi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Evo san isproba ovaj The Film Machine, dvi stvari me nerviraju (vazne): *nema nigdi da se ubace titlovi, a ne cita ih automatski (kao npr. jos jedan stream). *trazi mi EEC kojega ne mogu nac a bez njega nece da kodira. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
I meni u zadnjih 4, 5, dana šteka Convertxtodvd. Otkad ga imam, nikad s njim nikakvih teškoća, slobodno mjenjam brzine kodiranja, no zadnjih 3, 4, dana mi neće niš raditi.. Na brzini "normal" štekava nakon 1, ili 2%, i onda zbloka cijeli program i moram ga u Task Manageru gasiti uz mnogo muka... Čak sma i raščistila particije, oslobodila prostor maksimalno, čak sma išla i defragmentirati, jer sam nekako mislila da sam možda već zaštopala cijeli komp sa non stop skidanje/prženje/brisanje modom, no ništa nije pomoglo.. Našla sma na jednom stranom forumu da kod slabih kompova, kao što je i moj, treba kodirat na brzini Idle, i zasad mi to ide, no jbt već je cijelu noć upaljen, od jučer predvečer... I na 10% je! Inače mi za neki 700mb film treba do 6 sati maksimalno, i znam ga često staviti na maksimalnu brzinu, al za 6 sati je gotov; a sada se teli već skoro 20 sati...ne znam kaj mu je sada... help anyone? Verzija je 2.1.10.209. Dal bi neka nova verzija pomogla? Probala sam i ove gore navedene programe i nisu nimalo jednostavni i user friendly. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Probaj reinstalirati program...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Da, naposljetku i jesam, stavih noviju verziju. Ma problem mi je bio jer ga je trebalo ponovno - kupiti. Al kad je MATIČNA počela užasno pištati, što joj je prvi put u ovih 5 godina, uninstall sam napravila. Brijem da ide polako i moja bejb u vječna lovišta ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|