|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
(riješeno) Procesor na 100% zauzeća kad se spojim na LAN
Imam gadan problem, kad se spojim na LAN, procesor skoči na 100% i tak je cjelo vrijeme. To se događa samo kad se spajam u studentskom domu (enkripcija sa secureW2). Doma imam adsl ruter, isto se spajam žično, i sve 5, nikakve čudne stvari se ne događaju. Formatirao sve prije koji dan, i opet ista stvar. Kad se upali laptop, sve ok, procesor na 0%, čim enejblam LAN i kad se connecta, procesor skoči na 100% (večinu zauzima system.exe). Kad se LAN disejbla, proc ostane na 100% zauzeća (malo se možda smanji) Pomagajte molim vas
Još jenu pa ideme Zadnje izmijenjeno od: Zagorec. 11.09.2007. u 20:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
update: evo, bio danas kod u drugom studentskom domu kod frenda, spojio se na mrežu i sve 5, nikakvi problemi. Napominjem da su postavke mreže (enkripcija) potpuno iste, ništa nisam diral. I kod sebe u domu sam isprobal na više utičnica, svugde isto.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
RIJEŠENO!!!! Problem je kolko mi se čini za sad, bio u Comodo Firewall-u. Ugasio ga, uninstaliro, i sad procesor na 0 % :zubo: Misteriaj je samo zbog čega se to dešavalo samo u studentskom domu ante starčević (očito neke postavke na mreži tj. poslužitelju)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|