|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kućišta u "Rvata...
Su jedno teško sranje. Ne-mo-žeš kupiti za svoje kune ono kaj hoćeš, ili je grdo, ili je loše napravljeno,ili je... Obično CRNO kućište ![]() Ono od GMC-a sam išao gledat...ajd ima onaj okomiti komad špigla-pregurao bi to nekak ali NEMA sound selectora i one silikonske ublaživače vibracija na napajanju ![]() A samo zbog toga sound selectora i farbe sam ga htio uzeti...i još dođe oko 650 bez napajanja. A u SVIM testovima je taj fronjcl niškoristi hardwarea bio u kućištu po defaultu. Ali ne i u "Rvata. Kao-koštalo je dva-tri $ više, pa nisu ni naručili. Ajd...idem gledati Antec, jojjjjj....ona Sonata je skupa, ima dobro napajanje-ali unutra nema mjesta i nema šanse normalno staviti SATA hard. Jer su mjesta za hardove okrenuli kontra i nema šanse da staviš SATA hard a da ti ne piga onaj jadan konektor. Ostali Anteci su više-manje farbe otprilike kao da zemeš onu starinsku srebrnu farbu za peći, dodaš malo bakrene i pofarbaš. Ko da imaš sef na stolu. E jebiga. Mislim-ima jedno crno Antec kućište ali su i njega usrali, nisu samo promjenili farbu nego su hardove okrenuli kao i kod Sonate i stavili ono ništkoristi "šatro tiho" napajanje...nemožeš dobiti sa njim TruePower Hardovi se krvnički griju za razliku od običnog slk 3700 amb... Jer su kakti htjeli napraviti "tiho" kućište. A ostala kućišta koje sam gledao imaju fore sa hrpom 8cm ventova...ono gospon...ni neznate kad se komp upali...a-ha... I na kraju ću najvjerovatnije uzeti slk 3700 amb i pofarbati ga sam kak ja hoću. U kombinaciji lak-mat crnoj. I još bum dao meštru da mi na stranicu stavi one ATI-jeve zmajčeke. Mislim-jebeš ti to ako za svoje kune nemreš kupit kaj ti hoćeš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kaje, poludio totalno... Jesi gledao da možda naručiš izvana kakvo? Slovenija nije daleko. Što je s Lab 2000? Ne primaju nardžbe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() To se negdje fino drevi. Sutra budu znali da li i kada će kaj doći. Neznaju hoće li dobiti onaj SLK3700BQE... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Jesi mozda baciooko na izvjesnog Chiefteca?
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
|
Nice, al ja budem Chiefteca jer mi treba ne kaj u kaj mi stane vodeno!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
dobar je antec, imam ja 3700amb i dva fina 120mm venta tranu, orginal antec rockmount straznji ispuhuje zrak na 12v, a prednji na 7v upuhuje, temp u kanti jedva prelazi 30 stupnjeva ![]() a ima mjesta i za vodeno, ja bas sad kemijam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Super Moderators
|
Kako sad stvari stoje-u ponedjeljak bude izgleda opalo baš to crno ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
|
Samo mu je cijena minus jer je dosta skuplji od Chiefteca!
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ili ploča opasno laže... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
evo screenshot u ovom trenutku komp sam upalio prije pol sata i samo surfam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta nije MB temperature temperatura NorthBridgea???:confused: To nije temp kučišta, pa nemoj to brkat. Za temp kučišta treba stavit sondu u kučištu, ali otet tako da vent ne puše direkt u nju jer će pokazat manje nego što je
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
ja isto mislim da se temperatura maticne gleda po toplini chipseta....ili sam u krivu??
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Čini mi se da ti je izašao novi BIOS...opet ![]() Provjeri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
onda ak mi je to temp northbridgea, temp u kanti moze biti samo manja, ne?? ili brijem??:confused: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Headbangig Grunf!
|
Hm na NF7-s je sonda prilično nisko negdje u visini SB-a. MBM veli case, više si brijem da je to temo unutrašnjosti nego temp NB-a. NB je ziher topliji od nekih 25-28°! Ak vas buni stavi vodeno na NB pa provjeri, ak je ista temp znači da je to kučište. ( jednostavno zar ne)
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |