|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
sennheiser hd555
prvo sam stavio ovo na audio/video ali nitko ne odgovara pa da probam ovdje posto svi gameri koriste ts :-) Ovako.. Planiram kupit ove slusalice... Isprobao sam u ducanu u zg senn hd595 jer hd55 dolaze za oko 2 tjedna.. Pitanje je.. Kad sam isprobavao hd595 skuzio sam da se dosta cuju tj puno zvuka bijezi u okolinu posto su to otvorene slusalice.. Jel ce to radit problema na teamspeaku? jel ce ljudi cut sami sebe posto su sluske tako glasne u okolini? znam da mogu na ts podesit shout i whisper, ali opet ne zelim se derati :-) ima tko mozad hd555 ili neke slicne otvorene pa da kaze iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
nemam nikakvu informaciju za tebe ali te molim kada uzmes da napises sve sto ti padne na pamet o njima pleaseeeee. kakvo je pozicioniranje u igrama, je li sve previse u bassu, jesu li pretople za nosit itd.. itd... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
ja imam hd555, nikakvih problema sa ts, ti zvukovi koji bjeze sa vanjske strane su zanemarivi.. pozicioniranje u igrama je ok, ja ih imam oko 2tjedna i jos se nisam bas full navikao na njih posto sam presao sa sennheiser pc150, dosta su teze i nakon nekog vremena mi ih postane neugodno nositi... (pc 150 nikad nisam ni osjetio) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
stavi push-to-talk i nece bit nikakvih problema inace, da, moglo bi bit, al vjerojatno nece, to ovisi o njihovom tonu pricanja i jacini zvuka na tvojim sluskama...al vjerojatno nece ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
|