|
![]() |
#1 |
[SW]'V^idO
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() Pozz društvo. Prvo molim moderatore da premjeste temu ako je krivo smještena jer stvarno nisam znao di da je stavim. Ovako. Ako netko od vas iz Zagreba ili bilo kojeg drugog grada di ima slićan dućan bude išao do dućana tipa "Dobar Zvuk", zamolio bih ga da mi kupi 2x 100mm bass reflex JET ili konusne cijevi (oba kraja onako rascvjetana (JET) ili samo jedan kraj (vanjski) tako rascvjetan (konusna). oko 35kn u dobrom zvuku). Tražio sam svukud po Puli ali nema pa eto ako netko bude kupovao tamo nešto nek mi javi koja je cijena pa da mi kupi ako je ok ![]() Ja bih naravno preko tekućeg platio cijevi, poštarinu do Pule (ne neku divlju, nema žurbe ![]() ![]() Ajde pliz ako se nekome bude dalo da ide nek mi javi na PM pa da se dogovorimo. Nemojte mi pliz kupovati unaprijed pa da moram plačati, a nismo se dogovorili ![]() Plizz pomagajte ![]() ![]() ![]()
![]() Member of [SW]' CoD2 clan. Join us! Moji DIY projekti i sl.: http://vidosprojects.freei.me/ Zadnje izmijenjeno od: Vido. 11.09.2007. u 20:45. Razlog: Nešto sam dodao dok još nitko nije čitao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|