|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
![]() kako butat ubuntu? stavil sam da se diže prvo s cd-a itd. (i tak je prije radilo, al naravno na drugom kompu ![]() ![]() u čemu je problem? još neka postavka ili..? btw. klasika downloadal i zapržil na cd...prije je radilo...ali sad.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ako si stavio da boota sa CD-a i ne radi, znači da si nešta krivog napravio. Ja sam isto nedavno skidao ubuntu i sve radi kako treba. Ili ne valja CD kojeg si zapržio ili CD/DVD-ROM. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
riješeno - probao pržiti sa nero 6 - ne radi, sa nero 7 Lite - ne radi, usnimio nero 8 i radi ![]() btw. zakaj ne radi s ovima gore? nemam blage - driveri pa zeza sa pržom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na koji način si snimao? Recorder > Burn Image ili...? Bilo koji Nero ti mora snimiti image kako treba...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
imam i ja problem ![]() skinuo sam ubutnu te ga skurio kak treba ![]() stavi cd u dvd pohalicu..boota se..te ja odaberem START/INSTAL ubutnu..dodem do ekrana di piše starting ubuntu kernel i nakon toga se monitor zacrni te mi blinkaju num lock i caps lock.. eto ima tko riješenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ajd graphic safe mode ili tako nesto (jena od opcija u boot izborniku) , pa javi jel nesto ispisuje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|