|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Motorola E365
Znam da nisu kompovi, ali nemam gdje pitat Dvoumim se između Siemens ST55 ili Motorole E365. Jel ima neka dobra duša koja posjeduje dotičnu Motorolu, pa da se nađemo da je malo pogledam??? ST55 bi odmah uzeo da ima vibru na dolazeće poruke, ali nema ![]() piva uključena
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Nemam tu motodrolju nego C450. Siemens izbjegavam u širokom luko, ma što god ko pričao o njemu... Motorolin meni ima svoju logiku koja i nije "standardna" pa ak je nisi nikad imao ili radio na njoj malo duže dosta je zeznut. Navikne se čoek na to naravno, ali moglo je to i bolje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Jel znaš možda ako mogu na E365 snimit neki zvuk pomoću diktafona (ako ga ima), pa ga stavit kao ringtone???
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
http://www.crogsm.com/forum/index.php Odi tamo, registriraj se nabrzaka pa vidi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|