|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
GRAW2
Instalirao sam igru, sredio si graficke opcije, uđem u igru kad ono smješak sa moga lica nestade... Razlog toj silnoj tuzi bila je enormna kolicina artefakta zbog kojih je igra radila na nevjerojatnih cca 0.1 fps. Reko ajd dobro ipak ta 7900gs nije tako mocna idem ja smanjit grafiku, i nakon par kombinacija skuzio sam da nesmijem upaliti dynamic shadows jer se ti artefakti tada javljaju (makar stavim i na low), kada igram bez toga igra lijepo radi tako da je sve ostalo na high osim enviroment detalja... Također mi se igra cini nekak graficki jadna za tu zahtijevnost, kao da ima problema sa osvjetljenjem u igri, dal mi se to cini zbog toga sta nema sjena ili stvarno ima problema.... Dal je netko od vas imao iste probleme i jel mozete nabaviti par scrnshotova da vidim kak to kod vas zgleda... Hvala! ![]() EDIT: Koji sam ja panj! Gledao sam na netu slike za xbox360 i ps3 gdje je grafika puno bolja, jao kako je igra graficki losa na pcu ![]() Zadnje izmijenjeno od: marko_1. 09.09.2007. u 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Grafika nije nešto posebno, ali da je loša, nije! Očito nisi igrao igru sa svim detaljima na max... S druge strane, neoptimiziranost je boljka gotovo svake igre pa tako ni ova nije iznimka. Ono što ja zamjeram igri jest očajan AI zbog kojeg je igra prelagana. Ja sam se doslovce prošetao kroz igru u svega par sati. Jedinica mi je bila po tom pitanju bolja. Probaj staviti zadnji patch, možda to riješi problem sa sjenama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|