|
![]() |
#1 | ||||||
Banned
Datum registracije: Jul 2007
|
siemens c-010-l
Doma imam navedeni modem koji sam prije par godina dobio od Gnoma, nisam nikad isao prckat po njemu do prije par dana kad se stvorila potreba za time. Di je problem? Slozim da radi u router modu i to je ok, no ne mogu forwardirat portove, (to je najveci problem) niti mu pristupiti preko telneta. Svom racunalu sam dao fiksnu IP adresu, a na modemu sam otisao pod opciju Virtual Server i upisao port koji zelim forwardirati, te adresu svog pca na koju zelim da forwardira. prilikom logiranja u modem interface pisu sljedeci podaci:
da li postoji nacin kako prepraviti probleme, ili mozda upload novog firmwarea? |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
|
jes, upisem ja sve to, no ne reagira. @coconut, na portforward stranici nema c-010-l samo e-010-l a taj sve to radi preko NATa, meni u natu dozvoljava samo da odaberem session, tj, odaberem session, dam mu ime i ododijelim odredjenome racunalu... doesn't work |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
ne da mi se kupovat novi modem-router ukoliko postoji ikakva mogućnost da se ovaj složi... Zadnje izmijenjeno od: hornyBsensitive. 30.09.2007. u 14:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|