|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Call of Juarez
Evo presli ja i frend igru .. cca 2 dana igrali sve na maxu, jedino ako se koristi pixel shader 3.0 onda nema AA, ne hvata ni preko drivera, no ako je na 2.0 onda je ok. Jos jedna stvar - u opcijama igre nema slidera za antistropic tak da ce te to morati prek drivera, prostori su OGROMNI! I nama je sve nakon 4x antistropic gusilo masinu nenormalno. Ipak na 8800gtx smo sve ljepo prosli, reza 1680x1050, sve na maxu, uf texture izgledaju genijalno, nebo je fenomenalno, ovako nekako je trebao izgledati oblivion da je izasao danas, inace sto se tice obliviona njega su dosta morali srozat jer za to vrijeme kad je izaso niti jedan pc nije ga mogao vrtit takvog kakav je zamisljen .. inace ova igra vam je svakako lektira za ljudove s jacim masinama .. zakon je prica, samo cu reci da vodite 2 glavna lika kroz pricu necu dalje otkrivati.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() vodu su malo pretjerali, ipak.. svaka kap u igri izgleda ko da je bujica, amazona, nil.. IMHO najbolja voda koju sam vidio je u Gothicu 3... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Meni to izgledo malo isprazno,dosadno i s premalo detalja...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da voda izgleda super,a ovo ostalo je 0. jel si sve stavio na max ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Juareza sam ja prošao još prije gotovo godinu dana (i da, sve na max)....prvo vrtio na 7900GT, a onda dobio 8800GTS. Pardon, kupio, ne dobio.... Grafika jest jako impresivna iako mi ljudi izgledaju previše plastično, kao u Biocshocku. Opet pretjerana uoptreba pixel shadera. Ali što se okoline tiče, stvarno vrlo dobro...nebo, voda, trava, planine, sve je prekrasno....i naravno košta u hardverskom smislu. Meni je ta igra identična Bioshocku u smislu da je prilično lijepa no-brainer, mozak-na-pašu igrica koju svakako treba odigrat, možda i dvaput i onda zaboravit. Također vrlo bitno koji se driveri za grafu koriste, kada sam ja igrao jako su preformanse varirale od jednih do drugih drivera...
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pogledaj onaj vodopad na pocetku di startas kak je los, izbliza - je stvarno daleko od bilokakve vode, battlefield2 mi ima bolju vodu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|